Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam146
Toplam Ziyaret1680353

Derbi öncesi takıma verilen destek ziyaretinde taraftarlar Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a büyük ilgi gösterdiler.

Ziyaret sırasında 3 bin kişilik taraftar topluluğu tek sesle Ünal Hoca’ya büyük sevgi gösterisinde bulundular. Adana Demirspor bayrağıyla tel örgülerin arkasında bulunan taraftarlara giden teknik direktör Karaman, verilen destek için teşekkür etti ve “Sizleri mutlu etmek adına çok büyük emekler veriyoruz. Hep birlikte mutlu olacağız” dedi.
DEMİRSPOR’A SÜPER TARAFTAR DESTEĞİ

 Pazar günü saat 18.30’da Adanaspor ile oynanacak olan derbi karşılaşması öncesi, Adana Demirspor’a taraftarından yine çok büyük destek geldi.  
  Dün akşam tamamlanan idmanın ardından yaklaşık 3 bin kişilik taraftar topluluğu Adana Demirspor’un tesislerine gelerek, havai fişek gösterileri ve meşalelerle takımlarına çok büyük destek verdiler.
  Teknik heyet ve futbolcular da taraftarları karşılayarak “Hoşgeldiniz” dediler. Futbolcular bu muhteşem görüntüleri cep telefonlarına kaydettiler.
  Taraftarlar daha sonra, mavi-lacivertli takımlarına derbide başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.


           



515 kez okundu

Yorumlar

KARAİSALI PİRUS ZAFERİ     21/10/2014 21:33

Karaisalı Pirus zaferi, yıkıcı büyüklükte kayıplar pahasına kazanılan ilçe başkanlığı zaferidir.Kazanan başkanın başka bir zafer kazanamayacak kadar fazla yıprandığı imasını taşısada hekile mekile rağmen kazanılacak olandıt.
Misafir - Pirus Gençlik

Karaisalı Ak parti İlçe Başkanlıgı İkişininmi partisi olmuş.     18/10/2014 12:44

Ak parti Karaisalı İlçe Başkanlığında Delege Seçimi Yapılmakta Ama Vatandaş Kullanmıyor sandıgın başında 2 tane duran gençler Kullanıyor Yanlış Bir oy kullanmak Sn;ünal ışık Sandıgına Sahip çık . 3-5 kişinin üstünden Siyaset Yapılmaz .Allah Rızası için Haber yaparmısın Vahit şahin Saygılar .
Misafir - Ak parti haber karaisalı

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704