Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam873
Toplam Ziyaret1681080

Henüz kongre tarihi açıklanmayan AK Parti’de ilçe başkanlığı için kulislerde Ünal Işık, Osman Kurdak ve Ethem Koşçu’nun adı geçiyor. Ethem Koşçu için, "Yeni bir yıldız doğmakta" deniliyor.

OSMAN KURDAK İÇİN:

Karaisalı Belediye Meclis Üyesi olan Osman Kurdak için İlçe Başkanlığına aday olacağı yazılmıştı. Bunula ilgili olarak Yorumun devamında şu ifadeler kullanılmıştı:

“ İlçe Başkanı Ünal Işık’a yol göründü. İlçe Başkanı Ünal Işık şu an kara kara düşünüyor. Osman Kurdak’ın arkasında Yusuf İyi var, vekil var, Cavit Namdar var.

İlçe Başkanı Ünal Işığın arkasında Hasan Kòylü, İl Başkanı Fikret Yeni gençler var.”

ETHEM KOŞÇU İÇİN:

Bu kez Ethem Koşçu’nun adı kulislerde dolaşmaya başladı ve sitemizde Koşçu ile ilgili yapılan bir yorumda şu ifadeler kullanıldı:

“YENİ BİR YILDIZ DOĞMAKTA”

“Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanlığına daha önce Osman Kurdak Aday olmuştu. Şimdi ise yeni bir yıldız doğmakta. İlçe Başkanlığına ikinci Aday Ethem Kuşçu olarak belirlendi

 



994 kez okundu

Yorumlar

     10/10/2014 12:05

boşa kürek sallamayın Bülent arınç derki birgün ağzınla kuş dutsan kuş katliyamı yaptı derler.ilçede memetali pancar 1 yıl ersin demir1 yıl adem özdemir 4 yıl sami öveç5 yıl hep küstürüldü çekildiler o yüzden kimse bu yüzden birbirini kırmasın üzmesin biz kardeşiz
Misafir - seferi

FOTOĞRAF     09/10/2014 21:41

BUNLARIN HEPSİ BALON. O KURDAK CHP NİN ADAMI HİÇ KİMSENİN PEŞİNDEN GİDECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. YILDIZ DENEN KİŞİ DE OLSA OLSA ÇAKIL TAŞI OLUR BİR SEL GELİR..............TÜCCAR ONUN BUNUN MALINA GÖZ DİKEN BİRİSİNDEN BU MEMLEKETE FAYDA GELMEZ. O SÜLALENİN TADINA BAKTI BU MİLLET.
Misafir - RESSAM

murt filizi     09/10/2014 16:01

fikret yeni bank asya ünal pensilvanya alakaya çay demle
Misafir - murt filizi

.....     09/10/2014 16:44

AKP ilçe Gençlik kolları başkanı olacak adayların çok aktif biri olması lazım. Mevcut adaylardan bu işi becerek tipte biri görünmüyor.
Misafir - CINCIK KIRAR

hocacı     09/10/2014 16:01

ANALİZCİ KARDEŞ SEN BİR DUR BAKALIM.YALAKA MALAKA DİYEREK SEVİYEYİ DÜŞÜRME DERİM SANA ANALİZCİMİSİN HASTANECİMİSİN BİLMEM AMA SEVİYELİ OLALIM.ÜNAL BEY İÇİNDE HOCAMIN KUMANDASINDA DİYORDU HERKES NE KUMANDASI NE TELEVİZYONU.ASIL SİZ YAPIYORSUNUZ KURGUYU HAYAL MAHSULÜ BİR ADAY HAYAL MAHSULÜ BİR VEKİLLİK BENİM DUYDUĞUM NE KURDAK BEY NEDE HOCAM BİR YERE ADAYIM DEDİ HOCAMIN ÜZERİNDEN SİYASET ÜRETMENİZİ ANLAMIYORUM ÜNAL BEYE DESTEK VEREN HOCAM FİNCANCILARIN KATIRINI ÜRKÜTMÜŞ OLMALI DEDİĞİM GİBİ PARONAYA İLE YAŞIYORSUNUZ BEN VE HOCAM VE ARKADAŞLARIMIZ DAVA İÇİN VARIZ BAŞKAN KİM OLUR LİDER ODUR BİTTİ.
Misafir - hocacı

HOCACIYA CEVAP     09/10/2014 13:14

YA HOCANIN YALAKASI HOCA ÖNCE KENDİNİ ELKEŞTİRECEK ALLAHIM BEN NERDE YANLIŞ YAPTIM DİYECEK.KİNLE NEFRETLE BU İŞ YÜRÜMEZ.OSMAN KURDAK İLÇE BAŞKANLIĞINA GELDİĞİNDE YUSUF HOCA KUMANDA EDECEK 2015 DE HOCA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK.YANİ VEKİL KENDİ AYAĞINA SIKAR.VEKİLİ DİNLEYECEK EN İYİ AADAM ÜNLDIR.DİĞERLERİ ÖNCE İLÇE BAŞKANLIĞ SONRA VEKİLLİK YANİ KARAİSALI UYUMUYOR.BURDAN FATOŞ HANIMA SESLENİYORUZ DİKKATLİ OL
Misafir - ANALİZCİ

hocacı     09/10/2014 12:18

HOCAMIZ HAKKINDA YORUM YAZAN ARKADAŞ GERÇEKTEN SEN PARONOYAK OLMUŞSUN.HOCAMIN ÖĞRENCİLERİ OLUR BELKİ AMA HARAMİLERİ OLMAZ.HOCAMIZ GERÇEK HARAMİYİ BIRAKALI ÇOK OLDU.O HARAMİ HEM SONRA HAİN DE OLDU KURDUĞU YEŞERTTİĞİ AĞACI NEFSİ VE HIRSI UĞRUNA KURUTMAYA KALKTI.GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KADIN KOLLARI BAŞKANI KURUCU BAŞKANI İL VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN İHANETİNE RAĞMEN HOCA BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTERMİŞTİR.EĞER 2009 SEÇİMLERİNE BAKARSANIZ GERÇEĞİ GÖRÜRSÜNÜZ.İKİNCİ ABDULAHAMİDİN DEDİĞİ GİBİ DÜŞMANLAR DIŞARIDAN HAİNLER İÇERİDEN UĞRAŞIYOR AMA AKPARTİMİZİ YIKAMAZLAR.HOCAMIZ VE ARKADAŞLARI BAŞKANIMIZ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEDE ÇALIŞTILAR DURMADILAR.İLÇE BAŞKANLIĞI KONUSUNA GELİNCE HOCAMIZ ŞİMDİYE KADAR KİM BAŞKAN OLDUYSA SONUNA KADAR DESTEKLEMİŞTİR.KİŞİSEL MENFAATCILAR VE KÜÇÜK ŞEYLERE KENDİNİ DEĞİŞENLERİ BIRAKMIŞTIR ANCAK.EMİNİM Kİ HOCAMIZ VE DAVA ARKADAŞLARINI ELEŞTİREN ARKADAŞDA İÇİMİZDEKİ İRLANDALININ BİRİSİDİR.ALLAH ISLAH ETSİN KENDİSİNİ.
Misafir - hocacı

MHP NEREDEYMİŞ Mİ ?     08/10/2014 23:42

MHP nerede diyenler 2011 seçimlerinde oy pusulasında 12. Sırada Cumhurbaşknlğı seçimleri pusulada 3.sıradaydı hatırladınız mı?
Misafir - ÜLKÜCÜ

ÇÖZÜM İNSANLA OLUR KAN TOPLAMA ARACINI YAKSN KANSIZLA OLMAZ     08/10/2014 23:58

AVM talan ediliyor,Kan toplayan Kızılay aracı kansızlarca yakılıyor,Banka yakılıyor,Bayrak molotofkanıyor,Atatürk büstü yerde geziyor,Emniyet Müdürü vuruluyor ,Halk otobüsü kundaklamıyır.MHP nerde deyip Bozkurtları sokağa çekmek isteyenlere duyrulur.Akp de Dantelli kefen giyenler vardı önden buyurmazmısınız?
Misafir - Karaisalı Koca Müftü Tırunu

KURDAKTA NAMDARDA KOŞÇU DA YUSUFUN ABC PLANLARI     08/10/2014 23:35

Karaisalı Ak Parti HOCA nın yazdığı senaryonun figüranı oluyor.Muhtemel adayların belirlenmesinde Vekile bile hipnoz edip hiçbir surette müsaade etmeyecektir.Hoca ve haramileri kendi iradeleriyle ve kendi yazdıkları senaryoyu, vakti zamanı geldiğinde sahneye koyuyorlar.AK KARAİSALI hep kaybediyor.VEKİL KAYBEDİYOR.HOCA DÜŞ YAKASINDAN ARTIK AK KARAİSALI nın.
Misafir - Sandık Sandık YOFUS HOCA SENDEN OSANDIKÇI

Ak Gençlik Kollarì Adayları Genel Merkeze Gönderildi.     08/10/2014 22:41

Ak Parti Karaisalı Gençlik Kolları Mahmut Sami Òveç ,İn Gençlik Kolları Başkanlıgından İstifa Ederek Görevinden Ayrıldı.Kongreye Kadar Ak parti Meclis Üyesi Hasan Köylü Yönetecek .Ak parti Gençlik Kolları Başkanı Adayı İçin 4 Tane Genç İlçe Başkanlıgına Başvuru Yaptı O İsimlere Şöyle Yer Verildi.1.Şemsettin Aladağ 2.Sedat Güçlü ,3.Arif Kurdak 4.Tarık Doğan. Resmi Başvuru yaparak Genel Merkeze Gönderildi .Kongre Tarihi Ekim Ayı İçerisinde Olacak Denildi.Karaisalı için Hayırlı olur inşallah.Bu Haber Gerçek Haber Vahit Bey Yalan yok .Sırada Gençlere Gelindi.
Misafir - Ak parti haber karaisalı

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704