Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam293
Toplam Ziyaret1684390

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Murt meyvesi ile özdeşleşen ilçemizin adını kullanan Kulüp üyelerine, Murtçu geleneğini yaşattıkları için biz teşekkür ediyoruz” dedi.

   

  Ahmet Demirbaş tarafından kurulan Murtçu Offroad Kulübü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a plaket ve tişört hediye etti.

  Başkan Saadettin Aslan, Offroad, 4x4 arazi araçları ile doğada zor koşullarda yol alma olduğunu belirterek, “Kelime anlamı olarak offroad "yol dışı" demektir ki yol olarak inşa edilmiş yerlerde offroad söz konusu olamaz. Offroad, kişisel hobi olarak yapılabileceği gibi spor olarak da icra edilebilir. Özel parkurlarda profesyonellerin yarıştığı offroad organizasyonları vardır. Biz de Murtçu Offroad Kulübüne Kızıldağ Aytaç Durak tesisleri yanında yarışabilecekleri özel parkur yaptık. Güreşler senasında offroadçılar çok güzel gösteriler yaptılar. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü de güreşler sırasında Offroad aracına binerek destek olmuşlardır. Murt meyvesi ile özdeşleşen ilçemizi adını kullanan Kulüp üyelerine, Murtçu geleneğini yaşattıkları için biz teşekkür ediyoruz” dedi.

  Aslan, “İlçemizin Kızıldağ Yaylasında etkinliklerimizde vermiş olduğumuz desteklerimizden dolayı Murtçu Offroad Kulübü Başkan Yardımcısı Serhat Kasap tarafından şahsıma plaket ve tişört hediye ettiler.  Kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

  Başkan Aslan, bu gibi organizasyonlarda desteklerinin her zaman devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

 



805 kez okundu

Yorumlar

     30/09/2014 08:30

Başşkan belediyye bir Offrroad aracı alma zamanı gelmedi mi? hem at sortında kurtulursunzu hemde araçların ve atların dahi ulaşamadığı yerlere daha kolay ulaşırsınız.
Misafir - Offroad üyesi

İşıd Offoard     29/09/2014 21:11

Irak Suriye içindeki gelişmeler nedeniyle dünyanın en çok konuştuğu IŞİD oldu. “IŞİD Musul’u aldı” “IŞİD Kerkük’e girdi” “IŞİD Bağdat’a ilerliyor” “IŞİD Şiileri tehdit ediyor” “IŞİD Kürtlere saldırıyor” “IŞİD Türkmenlere saldırdı” “IŞİD Mahmur’a girdi” “IŞİD Yezidiler’i tehdit ediyor, Hristiyanları vuruyor…” En son “IŞİD ABD’li gazeteciyi kesti.
Misafir - OFFOARDÇI

     29/09/2014 18:23

Plaketi hak etmisler
Misafir - ilce secmeni

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351