Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam610
Toplam Ziyaret1682597

Seyfettin Yılmaz, Bölge İstinaf Mahkemesi’nin Adana yerine Gaziantep’e kurulmasıyla ilgili, “İktidar partisi Adana’yı cezalandırıyor” ifadesini kullandı.

 

Adana’nın Türkiye’nin en büyük illerinden biri olduğunu ve Doğu Akdeniz’in merkezi olduğuna dikkat çeken Seyfettin Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin üçüncü büyüklükteki Bölge İdare Mahkemesi Adana’da yer alıyor. Şimdi iktidar Bölge İstinaf Mahkemeleri oluşturuyor. Ancak Adana’ya kurulması beklenen Bölge İstinaf Mahkemesi’nin Gaziantep’e kaydırılacağı iddiaları kulağımıza geliyor. Bu açıkça hükümetin Adana’ya bakış açısını göstermesi bakımından ibrekliktir” dedi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “İktidar Adana’da aldığı seçim yenilgilerinin intikamını alıyor. 30 Mart yerel seçimlerinde hezimete uğrayan, 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Adana’dan istediğini bulamayan AK Parti, bu tür oyunlarla Adanalıları cezalandırma yoluna gidiyor” şeklinde konuştu.

Adana’nın kamu yatırımları açısından çok gerilerde kaldığını anlatan Seyfetttin Yılmaz, şöyle devam etti:

“Adana havaalanını Mersin’e kaptırmak üzere. Kentteki polis okulu kapatıldı. Stadyum denildi, yapılmadı. Konya stadı açılırken, Adana’ya daha çivi çakılmadı. Metronun ikinci etabını bitireceklerini söylediler ama kıllarını kıpırdatmadılar. AK Parti iktidarı sürekli Adana’ya ceza verme derdinde. İktidarın Adana Milletvekilleri de Adana’nın haklarını savunmak yerine Adana aleyhine hükümetin aldığı kararları alkışlamakla meşgul. Ama Adanalı her şeyin farkında. Bu uygulamaların siyaseten bedelini AK Parti ödeyecektir. İş yoğunluğu açısından Bölge İstinaf Mahkemesi Adana’da olmalıdır. Ama hükümet bu konuda gerçekçi değil, siyasi yaklaşmakta ve Adana’yı yok saymaktadır. Bunun siyaseten etik bir yanı yoktur. Adana hak ettiğini almalıdır.” 



706 kez okundu

Yorumlar

boş konuluyorsun kibar seyfo     16/09/2014 11:57

hep geyik muhabbeti hep boş laf metroyu iktidar mı yapacak belediye mi boş teneke gibi konusuyrsun aürekli
Misafir - seyfo

herşey değişecek     16/09/2014 09:36

evt adana herşeyin farkın da sözlünün yaptığına ses çıkarma hükümeti karala meraklanma bidaki seçime akp adanayı alacak ve vaatler gerçekleşecek.
Misafir - uyanık muhtar

     15/09/2014 20:53

iktidar cezalandiriiyor sdiyelim peki mhp li belediiye solzlu ile ne yapiyor.cehenmemi yasatiyor
Misafir - ilce secmeni

     15/09/2014 18:28

sayın vekilim adanayı sözlü cezalandırıyor garibanın gözünün yaşına bakmadan otobüs zammı ile taşoranın garibanın ekmeğine kan doğradı adanalı sözlüyü iktidara rağmen onurlandırmışken
Misafir - furkan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398