Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam445
Toplam Ziyaret1668087

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, “Gözbebeğimiz ve geleceğimiz olan tüm Öğrencilerimize ve Saygıdeğer Öğretmenlerimize başarılı bir Eğitim Öğretim yılı diliyorum” dedi.

 

Gürkan, Ülke olarak çok büyük ideallerimiz olduğunu, bu sebeple geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimizin ve çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilebilmesinde aile ve okul başta olmak üzere toplumumuzun her kesimine çok büyük görevler düştüğünü belirtti.

2014–2015 Eğitim Öğretim yılının başlangıcı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Ülkemizin dört bir yanında milyonlarca öğrencimiz, aileleri ve öğretmenlerimizle birlikte 2014–2015 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşku ve heyecanını yaşamaktadır. Ülkemizin ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi, bizim için en büyük önceliktir.

 Yaşadığımız bilgi çağında, eğitim ve bilgiye erişim çok fazla önem kazanmıştır. Dünya ülkeleri bilgiye erişme, teknolojiyi geliştirme ve yetişmiş insan kazanmak için adeta yarış içerisindedirler. Türkiye olarak bizimde dünyada yaşanan bu yarışta geri kalmadan, en önlerde yer almamız gerekmektedir. Güçlü ve Lider bir Türkiye, ancak çok iyi eğitim görmüş, bizleri muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıyacak yetişmiş kadrolarla mümkün olacaktır.

Bu sebeple tüm imkânlarımızı, ülkemizi geleceğe başarıyla taşıyacak parlak bir nesil yetiştirmek için seferber etmekteyiz. Bu sorumlukla hareket eden AK Parti İktidarında, bir eğitim seferberliği ilan edilerek, ülkemizde eğitim alanında çok büyük gelişmeler kaydedilmiştir.

Eğitim her zaman için birinci önceliğimiz olmuştur. Bu sebeple her zaman en çok bütçe eğitime ayrılmıştır. Eğitim ve öğretimi, nitelik ve nicelik bakımından daha iyi seviyelere taşımak için çok büyük yatırımlar yapılmaktadır. Binlerce okul, derslik, kütüphane, laboratuvar kurulmuş, spor salonları, yurtlar inşa edilmiş ve okullarımız bilişim teknolojilerin imkânları ile donatılmıştır. Devrim niteliğindeki Fatih projesi ile teknolojinin imkânları eğitim sistemimize uyarlanarak öğrencilerimize sunulan eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesi amaçlanmaktadır. Okullarımızın ve dersliklerimizin fiziki şartları iyileştirilmiş, ders kitapları ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmıştır. Çocuklarının okul masraflarını karşılamakta zorlanan ailelere, şartlı eğitim yardımı uygulaması getirilerek çocuklarımızın Eğitim Öğretimden geri kalması engellenmiştir. Her ilimize en az bir üniversite kurulmuştur. Öğrencilerimize verilen burs miktarları çok büyük oranda arttırılmıştır. Yüz binlerce kız çocuğumuz eğitime kazandırılmıştır. Ve yeni 4+4+4 eğitim sistemi ile zorunlu eğitim 12 yıla çıkarken, öğrencilerimizin yetenekleri ve tercihleri doğrultusunda eğitim alabilme imkânı sunulmaktadır.

Çocuklarımıza yapılan yatırımın, geleceğimize yapıldığı bilinciyle eğitim ve öğretimimize verdiğimiz önemle, bu alandaki çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, gözbebeğimiz ve aydınlık geleceğimiz olan tüm öğrencilerimizin, saygıdeğer öğretmenlerimizin ve fedakâr ailelerimizin yeni Eğitim- Öğretim yılını kutlar, ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.”



585 kez okundu

Yorumlar

KÖYLÜ     15/09/2014 15:57

sn wahit bey sizden bir istegim var ali topaktan yazın kar yagdı başıma şarkısını calarmısınız .
Misafir - MEHMET

s     15/09/2014 15:49

zeynebim bozlak
Misafir - GOHAN

SEN     15/09/2014 13:18

DOGRU DEGİLDİR
Misafir - MEHMET

EFENDİ KİM?     14/09/2014 23:34

BİZ SİZLERİ BİZE HİZMET EDESİNİZ DİYE SEÇTİK, BİZİM İLÇEYİ YENİDEN İMAR ETMEK İÇİN NELER YAPTINIZ DOĞRUSU MERAK EDİYORUM DOĞRUSU, AMA SİZ EFENDİ OLMAYI TERCİH ETTİNİZ. ATATÜRK DİYOR Kİ: KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR.
Misafir - VATANDAŞ

HUKUKSUZLUK ve SAVCI ÖZ     14/09/2014 15:38

"Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu güzel memleketin her yerinde Türk Milleti adına görev yapan bir yargı mensubu olarak çalışmak güzel. Yolsuzluklarını kapatmak için her türlü hukuksuzluğu yapanlar tarafından mağdur edilmek, namuslu bir hukukçu için şereftir."
Misafir - Avukat Hürkan

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436