Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam196
Toplam Ziyaret1680403

Şenlikler bugün de Mustafa Yıldızdoğan, Atilla Yılmaz ve Ali Topak konseri ile devam ediyor



MHP Karaisalı İlçe Teşkilatı tarafından Kızıldağ Lahanalık mevkiindeki şenliklerde son olarak sahneye çıkan Haluk Levent, herkesi coşturdu.

Lahanalık mevkiindeki konsere Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç ve eşi, Karaisalı Cumhuriyet savısı ve eşi, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Büyükşehir Genel Sejkreteri Şaban Acar, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan, Karaisalı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile 10 bine yakın vatandaş katıldı.



755 kez okundu

Yorumlar

NİMETMİŞ NE NİMETİ ?     31/08/2014 14:50

VATAN PEŞKEŞ ÇEKİLİYORSA NİMET NE FAYDA ? YOL KESİLİYOR , PKK tehtitleri savruluyor , BAYRAK İNDİRİLİYOR , Heykel Dikiliyor AÇILIM diye Kolluk Güçleri Baktırılıyor HERKES BANKALARA KAZANMADAN BORÇLANDIRILIYOR Nimetmiş ne NİMETİ ?Nimet rüzgarla gelen Vekiller Yakınları köyünden ilçesinden şahsi oy alamayanlar NİMET İÇİNDELER DOĞRU.
Misafir - Enişte

TALLİP USTA KÜRTLERE VE VEKİL YAPTIKLARINA MI NİMET?     31/08/2014 14:35

Tallip bey herkes için nimetmiş.Vekil eşi böyle diyormuş.Nimetin üzerinde palazlanın ca Nimetin kıymeti bilinir.KARAİSALI dan evli olmak nimettir aslında yoksa sıradan sürgünden sürgüne bir memur olunarak kalınacaktı belkide.Tallip beyin PKK pılitikasını Nimetin içinde olmasa en başta ENİŞTE eleştirir , sağlam Ülkücü olduğu söyleniyor.
Misafir - Nimet Abla

Akkepe Kuzu Keçi arıyabilir     30/08/2014 13:42

Güreş öncesi ve sonrası dedikodu çıkartıp aşağı mahallede tedbir alma yöntemi ya da kuzuyu yemeye niyetlenen Akkepeliler yukardan suyu bulandırıp sonra aşağıdaki zavallı Karablt kuzuya “Suyu niçin bulandırdın şimdi seni yememiz gerekiyor” diyebilir.Yani Güreşten sonra yapan da bağıran da kendileri olabilir.KARABULUT kuzuya kumpas çökebilirler.
Misafir - TGFDRSYNU

Anayasal Güçler     30/08/2014 12:59

Ülkemizin tüm yükü bir camia üzerine yıkılmaya çalışılıyor.Polislere emir verenlerin terfi ; emri uyguluyan hırsız(lar) ı yakalayanların mahkum olduğunu görüyoruz.35 milyon metrekare vatan toprakları dış güçlerin sinsi planlarının altındayken,Camianın milli bütünlüğü bozmakla suçlanmasının da gülünç olduğunu söyleniyor.Mustafa Kemal sağ olsaydı çok şaşırırdı.Camianın tamamen anayasal bir hareket olduğu söylenip,anayasal bir davranışın dışında bir tasarrufun olmadığı herkesçe biliniyor. İddiaların asılsız olduğu ispatlana adığı da herkesçe biliniyor.
Misafir - HSYK

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704