Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam522
Toplam Ziyaret1668908

Bu yıl 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlı takımımıza başarılar diliyoruz

İŞTE KARAİSALISPOR'UN RAKİPLERİ:

A-GRUBU

1)Kanalufuk
2)Anadolu 19 Mayıs
3)Çukurova G.Birliği
4)Çukurova Belediye
5)Seyhanspor
6)Karaisalıspor
7)Büyükşehir Belediyespor
8)Suluca Organize Sanayispor

Amatörlerde fikstür çekildi

Amatör Süper Lig, 1.Amatör Küme ve 1.Amatör Küme U-19 kategorilerinde fikstür çekimi gerçekleşti.
BAŞARI VE HAYIRLI OLSUN
Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, yeni sezonun yeni bir umut olduğunu belirtirken tüm amatör spor kulüplerine başarılı bir yıl temenni etti. Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Bekir Cem Tahiroğlu, hakemlerle ve amatörlerin birbirinin vazgeçilmesi olduğunu ifade ederek, “Derneğimizin lokali her zaman için amatörlerin emrindedir. İstediğiniz zaman seminer verebiliriz” dedi.
İl Hakem Komite Üyesi Muharrem Dama, tüm kulüplere il hakem komitesi adına başarılar diledi.
TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer de, 2014-2015 futbol sezonunda Adanalı amatör spor kulüplerinin kazasız bir yıl geçirmelerini diledi.

AMATÖRLERE ARAÇ MÜJDESİ
Fikstür çekimine katılan HADI Sosyal Reklamcılık, yeni sezonda Adanalı amatör spor kulüplerine araç sponsoru oluyor. Genel Koordinatör Sertaç Tok, gençlerin yanında olacaklarını belirtirken Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri ile amatörler adına protokol yapacaklarını açıkladı. Tok, amaçlarının amatör spor kulüp yöneticilerine katkıda bulunmak olduğunu ve bunun içinde ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.
TEKSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ
Amatör Süper Lig’de Tekspor lige katılmadı ve bu yıl 11 takım yer alıyor. 1.Amatör Küme’de 3 grupta toplam 24 takım ve 1.Amatör Küme U-19 kategorisinde 3 grupta toplam 27 takım var. Amatör Süper Lig’de iki takım küme düşerken, ilk sırada bitiren Bölgesel Amatör Lig’e yürüyecek. 1.Amatör Küme’de gruplarında ilk sırayı alan ekipler Amatör Süper Lig’e yükselirken son iki takım 2.Amatör Küme’ye düşecek. 1.Amatör Küme U-19 kategorisinde de gruplarında ilk iki sırada bitirecek ekipler Play-Off’a uçarken, son sırada yer alan ekipler de 2.Amatör Küme’ye gerileyecek.
FİKSTÜR ÇEKİMİNE KİMLER KATILDI?
Adana ASKF’nin yeni hizmet binasında gerçekleşen fikstür çekiminde Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, İl Hakem Komitesi Üyesi Muharrem Dama, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Bekir Cem Tahiroğlu, MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Gözübatık, Adana ASKF yöneticileri, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, amatör spor kulüp yöneticileri ve antrenörleri hazır bulundu.
İŞTE FUTBOL İL TERTİP KOMİTESİ
Bu arada futbol il tertip komitelerine de Akkapıspor Genel Kaptanı Halil Özüsağlam, Kürkçülerspor Antrenörü Ayhan Yıldırım, Seyhan Belediyespor Antrenörü Erkan Küçükaşçı, Kanalufuk Antrenörü Mustafa Çetin ve Sarıçam Burukspor Antrenörü İhsan Yalkın girdi.
GÜLLERİ VE ÇİFTÇİ: HAYIRLI OLSUN
Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, yeni sezon öncesi statü hakkında fikstür çekimine katılan kulüplere bilgiler verdiler. Gülleri ve Çiftçi, “Adana amatör spor kulüplerine yeni sezonda tüm kalbimizle başarılar dileriz. Yeni sezon yeni bir umuttur. Umarız kazasız bir yıl geçirirsiniz” diye konuştular.



648 kez okundu

Yorumlar

3 KİŞİ     23/08/2014 16:01

Rizeli Emekçinin , Kayserili Zanaatkarın ve Konyalı Esnafın Evlatları Harama ve Yalana karışanilir mi?
Misafir - Devri Alemci

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339