Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam92
Toplam Ziyaret1684847

VALI BÜYÜK'E KAYMAKAMLIK ÖNÜNDE KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

      VALİ BÜYÜK ÖNCE KARAİSALI KAYMAKAMLIĞINI, DAHA SONRA KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİKTEN SONRA ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

 

Adana Valisi Mustafa Büyük, Karaisalı’da coşkuyla karşılandı.

Saat 10.00’da Karaisalı’ya gelen Vali Mustafa Büyük Karaisalı Kaymakamlığını ziyaret etti.  Kaymakamlık önündeki karşılama sonrasında İlçe Nüfus Müdürü Güldane Uğurluay tarafından çiçek takdim edildi. Vali Büyük, kendisini karşılayanlarla birlikte Kaymakamlık önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra Kaymakamlık makamına geçti. Kaymakam Mehmet Tunç tarafından Karaisalı ile ilgili bilgiler veren Kaymakam Tunç’a Vali Büyük teşekkür etti. Kaymakamlıktaki toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

VALİ KARAİSALI BELEDİYESİ’NDE

Karaisalı Belediyesi’ne yürüyerek gelen Vali Büyük’ü  Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile Belediye Meclis üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Köroğlu ve Recep Ak, Belediye müdürleri ve personeli karşıladı. Burada Vali Mustafa Büyük’e Belediye personelinden Zeynep Bolat tarafından bir buket çiçek verildi. Belediye önünde de toplu fotoğraf çekiminden sonra başkanlık makamına geçen dana Valisi Mustafa Büyük, Başkan Saadettin Aslan’a iade-i ziyaret yaptığını belirterek, yeni seçilmesinden dolayı bir kez daha tebrik etti.  Büyük, Kelceler Mahallesinde dün meydana gelen ölümlü trafik kazası nedeniyle başsağlığı dileklerini ileterek,  Başkana verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Büyük, “Adil ve eşit hizmet verdiğiniz, hizmette siyaset yapmadığınız sürece sizlere desteğimiz sürecektir” dedi.

  “Seçimler bittikten sonra vatandaşa, tarafsız, adaletli, herkese eşit mesafede hizmet getirmenizi arzu ederiz” diyen Vali Büyük, “Bu alandaki çalışmalarınız her zaman destek oluruz. Ne zaman ki bu adaletli, tarafsız bir hizmet verdiğinizde biz de yanınızdayız. Bunu açıkça söylüyorum. Bunu aksini yapacağınız düşüncesi ile değil ama bize düşen çalışmaları da takip ediyoruz” dedi.

   Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Vali Büyük, tüm ülkede olduğu gibi Adana’da da olgunlukla Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığını, bu nedenle dünyaya örnek olabilecek bir halk oylamasında hiçbir sıkıntı yaşanmadığını söyledi.

Büyük, “Ülkemiz geliştikçe refah da artar. Dünyada itibar artıyor. Bu hoşgörü, uzlaşma, bu toplumun mutabakatının sağlandığı geneldeki ortamı da yaşandığı bu gelişmeyi ilimiz de, ilçemiz de yaşayacağız. Herkes mutabakata varmışsa, orada olumlu bir gelişmeyi görürüsünüz. Sinerji dediğimiz işbirliğinin getirdiği ilave bir avantajı görürsünüz. Ne zaman bir ihtilaf var, kavga var, çekememezlik var, birbirinin ayağından çekiştirip tökezletmeye çalışırsa orada vatandaş zarar görür. Karaisalı gibi ilçelerimiz, hassas olan ilçelerimiz kendini muhafaza ederse gelişir, iyileşir. Muhafaza edemezse geriye doğru gidiyor. Nüfus kaçmaya meyleder, göçler başlar.  Tarım yeterli değil. Çok ciddi bir zenginlik getirmiyor. Mecburen Hayvancılıkla desteklememiz lazım, yeni şeylerle desteklememiz lazım ki insanlar tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdürebilir hale gelsinler. Sizin mesleğinizde ziraatçiliktir. Bunlara dönük hizmetler yaparsınız” dedi.

  Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “Benim hedefim beş yıl içerisinde işsizliği bitirmek ve tersine dönük göçü sağlamaktır. Köy ve mahallelerde çocuklar şehirde büyükler ise burada yaşıyor. Emekli olanlar gri dönüyor, ama yeterli değil. Bu dağlar boşalırsa, dengeler bozulacaktır” dedi.

 Belediye Meclis Üyeleri Abdulcelil Sak, Cumali Işıl ve Durdane Çopuroğlu da Vali Beyin ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını söyledi.  Sak, “Her şey Karaisalı için” derken, Cumali Işıl da “Mecliste 15 kişiyiz, hepimiz Karaisalı’nın evladıyız” dedi.

Karaisalı Belediyesi’nin tek kadın meclis üyesi olan Dürdane Çopuroğlu’nu da tebrik eden Vali Büyük, mecliste kadın sayısının artması dileğinde bulundu.

  Vali Büyük,” Mecliste daha fazla olması gerekir. Yarısı olmasa da sayının artması gerekir. Mecliste kararlar oy birliği ile çıkıyorsa orada başarı vardı. Ama kavga başlamışsa hizmet gelmez” dedi.

  “DİZGİNLER HALKIN ELİNDE”

Karaisalı Belediyesi’nin yayın organı Karaisalı Gazetesi’ni de inceleyen Vali Büyük, Başkan Aslan’ın at sırtındaki fotoğrafını sordu. Başkan Aslan da, “Dağlık mahallemizde 2 kilometrelik yol yapımı vardı. Yayalar bile zor yürüyordu. Ata bindim. Arkadaşlarımız o zaman çekmiş. Ama atın yuları, dizginleri her zaman halkımızın elinde. Manası iki türlüdür. Birincisi iyi çalışmazsan başkanlıktan düşürürüz demektir. Ama biz her zaman halkımıza güveniyoruz” dedi.

  Vali Büyük daha sonra Esnaf gezilerini başladı. Fabrikalar Caddesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Vali Büyük’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

GAFFAR ÖZDEMİR'DEN VALİYE ÇİÇEK

  İlçede kırtasiye hizmetleri veren Gaffar Özdemir Vali Büyük’ü işyerine davet etti. Valiye çiçek veren Gaffar Özdemir, daha sonra Vali ve beraberindekilere kızılcık kirazı ile incir ikramında bulundu. Vali Büyük, Gaffar Özdemir’e   misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

  Adana Valisi Mustafa Büyük’ ün Karaisalı ziyaretine İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Bayer, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yılmaz, Karaisalı AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Karaisalı Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Aydın Öztürk,  İlçe Emniyet Amiri Nasuh Talu, İlçe Milli eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu ve resmi kurumların müdürleri katıldı.

 

 

 

 

 








1051 kez okundu

Yorumlar

KISKANMA     15/08/2014 16:35

Rifat Yılmaz'ı kıskanma, haberin fotoğraflarına dikkatli bakarsanız, göreceksiniz
Misafir - vahit Şahin

     15/08/2014 15:06

VAHİT BEY RİFAT YILMAZIN EN KÜÇÜK HABERLERİNİ BLE FLAŞ HABER OLARAK VERİYORSUNUZ VE RESİMLERİN DE YAYINLIYORSUNUZ DA NEDEN GAFFAR ÖDEMİR BEYİN SAYIN VALİMİZE İKRAM ETTİĞİ İNCİR VE KIZILCIK ŞERBETİ RESİMLERİNİ YAYINLAMIYORSUNUZ.
Misafir - TARAFSIZ GÖZLEMCİ

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231