Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam316
Toplam Ziyaret1668702

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren partili partisiz bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından mesaj yayımlayan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, şunları söyledi:

   “Tarihi bir güne şahitlik ettik. İlk defa Cumhurbaşkanımızı aracı olmadan doğrudan kendimiz seçtik. 

   Yaklaşık 3 aydır, sıcak demeden, oruç demeden, gece demeden, gündüz demeden, ciddi bir çalışma yaptık. Ve bunun karşılığını da gördük. Sayın Başbakanımız ilk kez halkın oyuyla seçilen Cumhurbaşkanı oldu. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren partili partisiz bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum.  Allah hepsinden razı olsun.

   Ama işimiz bitmedi.  Bundan sonra liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak yapacağı hizmetlere destek vereceğiz. Onunla birlikte koşmak için daha çok emeğe ihtiyacımız olacak. Hemşerilerimin o zaman da desteklerini esirgemeyeceğinden eminim. Bütün hemşerilerime şimdiden çok teşekkür ediyorum.”

   KUTLAMALAR

 Öte yandan geçtiğimiz gece, resmi olmayan sonuçların açıklanmasıyla birlikte bütün yurtta olduğu gibi AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda da zafer coşkusu yaşandı. Coşkulu kalabalık, parti binasında seçim müzikleri eşliğinde halay çekti. Bazı vatandaşlar ise sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı. Parti binası önünde toplanan coşkulu kalabalık da davul zurna eşliğinde halay çekti. Havai fişek gösterileri ise görülmeye değerdi.

   Kalabalığın coşkusuna İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan ve ilçe başkanları da ortak oldu.



441 kez okundu

Yorumlar

Salih Kapusuz Şamil Tayyar'a Sert Çıkmış     12/08/2014 03:59

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün partisine döneceği yönündeki açıklamarını ‘sorumsuzluk' olarak değerlendiren AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'a isim vermeden sert çıkmış.
Misafir - Cumali Eser

Ünal Işık istifa Edecek mi ?     12/08/2014 03:12

Yerelde seçim kaybeden % 65 oyu eriten Halk ile uyum sağlıyamıyan ama şimdi farkı gören kişi diye konuşulan Ünsl Işık istifa edecek mi ?
Misafir - Ysk

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339