Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam15
Toplam Ziyaret1667657

10 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalı ve köyleri ile Kızıldağ yaylasını karış karış gezerek, Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi


Çalışmalarına Karaisalı ilçe merkezinden başlayan Seyfettin Yılmaz, esnaf, işçi, köylü olmak üzere toplumun her kesimi ile görüştü ve Karaisalı halkının seçimde doğru tercihte bulunacağına olan inancını belirtti. Vatandaşlarla birebir görüşerek hem sorunlarını dinleyen hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde Eklemeddin İhsanoğlu’na destek isteyen Yılmaz, Karaisalı’nın köylerini de karış karış gezdi.

MHP’li Seyfettin Yılmaz Karaisalı’nın köylerinde de yoğun ilgi gördü. Karaisalı köylerinde toplantılar yaparak Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı seçilmesinin önemini anlatan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu uluslararası alanda çok önemli bir isim. Kendisinin Cumhurbaşkanı seçilmesi Türkiye’nin itibarı ve dış ilişkileri açısından da çok önemli” dedi.

Seyfettin Yılmaz, Eklemeddin İhsanoğlu’nun hem kişiliği hem de birikimi ile cumhurbaşkanlığını layıkıyla yapacak biri olduğunu vurguladı. Başbakan Erdoğan’ın ayrıştırıcı bir dil kullandığına dikkat çeken Yılmaz, “Oysa ki ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Böyle kritik bir dönemde Sayın İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin önemi daha da artıyor. Sayın İhsanoğlu tüm Türkiye’yi kucaklayan bir isim. Toplumsal barış için, birlik ve beraber için, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü için O’nu cumhurbaşkanı seçmeliyiz” şeklinde konuştu.

MHP’li Yılmaz, görüşmeleri sonucunda Karaisalı ve köylerinde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na vatandaşların büyük tevecühü olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Kızıldağ yaylasına da geçen Yılmaz, burada hem yaylacılarla görüşmeler yaptı hem de köyler arasında düzenlenen futbol turnuvası kapsamındaki maçları izledi.

 



564 kez okundu

Yorumlar

Ekmek için RTE     06/08/2014 20:06

Seyfettin Yılmaz değil Obama gelsin hiç sevmediğim RTE'ye atacam oyumu.Ankara'da gününü gün eden,kolalisyon döneminde susu pus olan,beceriksiz Devlet Bahçeli'nin Amerika soslu adayına vereceğime ülkeye azımsanmmayacak hizmet yapmış uzun adama vercem oyumu.MHP, Haziran seçiminde barajın altına düşmeye hazır olsun.
Misafir - Nuri ADSIZ

     05/08/2014 14:56

sögütlü kahveye geldiniz mi?sögütlü kahvedeki seçmenlerin recep ak beyn başkan yardımcısı olmasındna dolayı kırgın olduklarını ve oylarını istemeye istemeye de olsa akp vereceklerini biliyormusnuz
Misafir - sögütlü kahve seçmenleri

     05/08/2014 14:54

sayın vekilim senin o anlattıgın olay recep ak olayından önce idi.şimdi ilçede recep ak olayından sonra ilçede tüm dengeler değişti.bu seçimde bunu anlayacaksınız.
Misafir - merkez ilçe seçmeni

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339