Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam611
Toplam Ziyaret1687120

Durdane Çopuroğlu’nun Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığından görevi bıraktırılmasından sonra bu göreve atanan Saniye Usta görevine başladı

Facebook’ta konuyla ilgili fotoğraf ve yazının yayınlanmasından sonra İsmail DemirkeserVeysel GungorAbdulcelil Sak ve diğer 26 diğer kişi bunu beğendi.

Ve bu habere yorum yapanlar şunları söyledi:

Şeyma Akgün Kocaman halam alışmıştık senin bu görevine hem nerden çıktı bu veda 

Hasan Özgan Hayırlı olsun teyzem:)

Müslüm Öveç Hayırlı olsun emeği çok iyi olmuş

İlyas Karabulut Saniye başkanımıza hayırlı olsun Allah yar Yardimcisi olur inşallah

Veysel Güngör sn. Saniye Usta hanımefendiye başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun çok önemli bir zamanda göreve başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimine az bir zaman kaldı. Bugün de dün de siyasi başarılarda hanım kardeşlerimizin başarısı tartışılmaz. O sessiz çoğunluğa taze bir heyecan katacaktır. Allah mahcup etmesin. Sn. Durdane Çopuroğlu başkanımın emeği ve katkıları da her zaman takdir etmişimdir. Durdane Hanım Karaisalı’da Hanım kardeşlerimize toplum içerisinde siyasi temsilde öncülük etmiştir, ellerinden öpüyorum. AK PARTİ’ye ilçemize hayırlı olsun..selamlar..”

 



1072 kez okundu

Yorumlar

     04/08/2014 08:21

Merhum Cumhurbaşkanlıgı Secimi Nedeniyle gençlik kolları Göreviden sami Òveci Alamıyoruz Secimden sonra Ak parti Gençlik kollarì Başkanı Adayi .M.K.H.S.Olarak belirlendi.
Misafir - ilce yonetiminden

şalvar     04/08/2014 08:29

bir şalvarlı gitti bir şalvarlı geli desek yeridir şimdi.
Misafir - osman

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382