Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam1092
Toplam Ziyaret1687601

Gürkan, ziyaret esnasında serviste yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip çiçek hediye etti.



AK Parti Adana Milletvekili 
Fatoş Gürkan İlçe Devlet Hastanesi2nde  yatan hastalara ve çalışan personellere Bayramlaşmak amacı ile ziyarette bulundu.
Gürkan, ziyaret esnasında serviste yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip çiçek hediye etti.


701 kez okundu

Yorumlar

akpli     01/08/2014 11:37

sayım vekilim Allah sizden razı olsun her yerde sizin eserinizi görüyoz kazamızda. ama önümüzde bir seçim var bu seneki seçimdende ders çıkarmamız lazım.seçimde ben bir vatandaş gözüynen engelsiz yaşamın elemanlarını teprik ediyorum gerçekden. ama gel gelelimkine engelsiz yaşama o müdürü yakıştıramadım. böylesine bir pasif müdürü çok aradınızmı şaşırdım valla.bizim kalemiz olan engelsiz yaşama daha iyi bir müdürün gelmesi şart.adam geleli kaç ay oldu kimsenin tanıdı yok sadece ramazanda bi kaç karede gözüktü Allahtan ramazan ayına denk geldi yoksa orda müdür oldunu kimse anlamicaktı.benim engelsiz yaşamı bu kadar eleştirmemdeki sebep bize bu seçimde olağanüstü bir destek sağlamaları benim kanım ısındı bu personele.helal olsun hepsine valla ama böyle bir müdür bu engelsiz yaşamı hak etmiyor.
Misafir - akpli

sağlıkçı seçmen     30/07/2014 18:42

sevgili sağlıkçı seçmen arkadaş kimliğin açığa çıkması yakındır bence mhpli olup akp yi övdün rahatsız olanlar atarlar seni ıraklara demedi deme
Misafir - çecelili

     30/07/2014 12:50

Fatoş hanım gelecek diye hastane temizlendimi acaba aynı çarşaf üzerine onlarca hastanın yattığı tozdan geçilmeyen personelin dışarda çay içtiği ama lavaboların pislikten girilemediği bir hastane e fatoş hanım gelecek diye temizlemişsinizdir artık
Misafir - MURATHAN

eski haber     30/07/2014 01:22

karaisalımız gelişsin ilerlesin bundan en çok biz mutlu oluruz.hastanemiz çok yeterli olmasada elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.lakin bu habere tepkisiz kalamadım.mhp ocağında doğdum mhp ocağında okudum mhp li belediye sınırları içinde yaşıyor ve çalışıyorum.ilk kez mhp li olmamdan rahatsız oldum.ilçeden biri seçilmiş ankarada ilçe adını duyurmuş tebrik ediyorum.hanfendi akp li diye kaç günlük ESKİ HABER yeni gündeme taşınmış.mhp akp chp farketmez bizim hastalarımızı adam yerine koyup ziyaret etmiş ne güzel.biraz daha duyarlı olsak bence daha iyi olur.pişmanım mhp li olmamdan.
Misafir - sağlıkçı seçmen

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406