Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam562
Toplam Ziyaret1682549

MHP VE AKP İL BAŞKANLARINDAN KARŞILIKLI ZİYARET

   

   AK Parti  ve MHP’de Adana İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramı’nın birinci günü bayramlaşma yapıldı.

   AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin ev sahipliğini yaptığı bayramlaşmaya, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Fatoş Gürkan, Ali Küçükaydın, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, beraberindeki Bakan Ömer Çelik ve milletvekilleriyle birlikte davetlilerin bayramını kutladı.

Bayramlaşmaya ayrıca, MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da iştirak etti.

 Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Kerkük ve Musul'daki Türkmenlerin bayramlarını bilhassa kutluyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizin bayramını kutluyoruz. Etrafımızda bizim gibi huzur içerisinde ramazanı geçirememiş olan, bizim gibi huzur içinde bayram yapamayan hangi dinden olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun herkese bugünlerin hayır ve barış getirmesini diliyoruz."

 AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de davetlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Fikret Yeni, “Ramazan Bayramı’nın başta Filistin, Irak ve Suriye olmak üzere bütün Müslüman alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

MHP’DE BAYRAAMLAŞMA

MHP Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, muhteşem bir katılıma sahne oldu. MHP’li kurmayların tam kadro hazır bulunduğu bayramlaşma etkinliğinde birlik ve beraberlik görüntüleri göz doldurdu.

 MHP İl Başkanı İzgioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, jest yaparak AKP İl Başkanı Fikret Yeni’ye bayram ziyareti gerçekleştirdiler. Yeni de, bu jesti karşılıksız bırakmadı.

 MHP İl Başkanı İzgioğlu, bayram mesajında Türk-İslam dünyasında akan kan ve gözyaşına dikkat çekerek, bayramı çok buruk idrak ettiklerini bildirdi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, muhteşem bir katılıma sahne oldu. MHP’li kurmayların tam kadro hazır bulunduğu bayramlaşma etkinliğinde birlik ve beraberlik görüntüleri göz doldurdu.

MHP il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde ev sahibi İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ile MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MDK Başkanı Fatin Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu vatandaşların bayramını tebrik ettiler.

MHP VE AKP İL BAŞKANLARINDAN KARŞILIKLI ZİYARET

Partili-partisiz vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşmanın ardından MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AKP İl Başkanı Fikret Yeni’ye bayram ziyareti gerçekleştirerek jest yaptılar. Yeni de, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’la birlikte MHP İl Başkanı İzgioğlu’nu ziyaret ederek bu jesti karşılıksız bırakmadı. Bu ziyarette MHP il binasında yine Başkan Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra MYK Üyesi Tankut ve bazı ilçe başkanları da hazır bulundu. DP İl Başkanı Fatih Köylü de, MHP İl Başkanı İzgioğlu’nu ziyaret eden isimler arasındaydı.

YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR İÇİMİZ KAN AĞLIYOR

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Ramazan Bayramı mesajında önemli vurgular yaptı. Türk-İslam dünyasında yaşanan vahim olayları hatırlatan İzgioğlu, “Gerek yakın gerekse uzak coğrafyada olsun Türk-İslam dünyasında kan ve gözyaşı devam etmektedir. Doğu Türkistan’da, Irak’ta, Suriye’de, Gazze’de Türklerin, Müslümanların ıstırapları bitmek bilmiyor. Hemen her gün yeni vahşetler sergileniyor. İŞID terör örgütü ise Irak’ta camileri, türbeleri yerle bir ediyor. Böyle bir ortamda bayramı bayram gibi kutlayamıyoruz. Zalimler Müslümanlara Ramazan ayını ve bayramı zehir ettiler. Dolayısıyla yüzümüz gülüyor, içimiz kan ağlıyor. Bayramı çok buruk bir şekilde idrak ediyoruz. Dolayısıyla bayramı bayram tadında kutlayabileceğimiz günlerin yakın olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bu bayramın akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

 

 



654 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398