Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam638
Toplam Ziyaret1686071

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, Müslümanları vahşice katleden İsrail’i lanetledi ve vatandaşları ortak duruşa davet etti:

 Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, dünyanın gözü önünde Müslümanları katleden, çocuklara acımayan İsrail’i lanetlediklerini belirtti ve vatandaşları gözü dönmüş bu ülkeye karşı ortak duruş ve ortak harekete davet ederek,” İsrail mallarını almayalım. İsrail’e destek veren diğer ülkelerin de mallarını boykot edelim, elimizin tersiyle o ürünleri geriye itelim.” dedi.

Filistin’e füzeyle saldırıp masum Müslümanların ölümüne yol açan İsrail’e duyulan öfke giderek derinleşirken, Türkiye’nin dört bir yanından da “İsrail’e lanet” nidaları artarak devam ediyor.

İsrail’e bir tepki de TÜED Adana Şubesi’nden geldi. Yaklaşık 40 bin kişilik üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük ve etkili sivil toplum kuruluşu olan, üyelerinin daha da rahat yaşaması için çaba gösteren TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, İsrail’i sert bir dille eleştirdi. İsrail’in yaptığı saldırıların nedense hep mübarek ramazan ayına denk geldiğini hatırlatan İyiyürek, üç gencin ölümünü bahane ederek katliam gerçekleştiren İsrail’i büyük bir kaygıyla izlediklerini ve büyük, küçük Avrupa ülkelerinin ve ABD’nin bu vahşeti sadece izlediğini söyledi.

İsrail’i kınamanın dışında artık, daha etkin olma zamanının geldiğini ve yaptırım gücünün kullanılarak, İsrail’e bir dur deneceğine inandığını ifade eden Başkan İyiyürek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biliyoruz ki, Yahudi kardeşlerimiz de İsrail’in dünya barışını tehdit eden çirkin saldırıları karşısında huzursuz. Filistin’de insanlarımız, Müslümanlar yarınından endişeli bir şekilde yaşıyor. Sürekli gerilim yaratan İsrail’e artık bir dur deme zamanı gelmiştir. Zaman, İsrail’e ve onu destekleyen ülkelere bir dur deme zamanıdır. Bunun için, Türkiye’nin en büyük ve gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olarak, dünya barışı ve huzuru tesis etme adına, masum insanların öldürülmemesi adına, sevginin ve hoşgörünün alabildiğine büyümesi adına, vatandaşlarımızı İsrail’e karşı ortak karar almaya ve bunu

uygulamaya davet ediyoruz. Yahudi kardeşlerimiz kusura bakmasınlar ama Türkiye’de yaşayan herkesi İsrail’in Türkiye’deki mallarını boykota davet ediyoruz. İsrail menşeli ürünleri almayalım. Ayrıca, İsrail’in çirkin, saldırgan, vahşi, insanlığı hiçe sayan ölümcül kararlarına sessiz kalan, bu tavrıyla da İsrail’i destekleyen başta ABD olmak üzere, Avrupa ülkelerinin üretip Türkiye’de satışa sunduğu mallarını da almayıp o ürünleri de elimizin tersiyle geriye itelim.

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi olarak, her dini, her ırkı bünyesinde barındıran, temsil eden ve bu yönüyle “Uluslararası Diyalog” örgütü Birleşmiş Milletler topluluğunu derhal harekete geçmeye davet ediyor ve tehdidi ortadan kaldıracak ciddi yaptırımları hayata geçirmeye çağırıyoruz.”



575 kez okundu

Yorumlar

....     23/07/2014 20:33

Copy pastayı çok yemeyin amel eder.
Misafir - Nuri ADSIZ

EBLEH ÇOCUKLARI NE DEMEK ?     23/07/2014 09:24

Emniyet amiri Kadri Cemil Yiğit, “Polisim ben polis. Hırsız, terörist gördüm mü bulur yakalarım. Müslüman Türk aile terbiyesi aldım. Polis akademisinden devlet geleneği aldım. Devletim çağırdı. Geldim hesap vermeye. Hesap veremeyeceğim hiçbir şey yapmadım. Ebleh çocuklarına hesap sormasınlar diye, memleketin çocuklarını yakanların Allah belalarını versin.” ifadelerini kullanmış.
Misafir - DÜZEN

ADALET YERİNİ BULUR     23/07/2014 09:29

Sağlık kontrolüne getirilen emniyet amiri isyan ettmiş; Kendi çocukları için memleketin çocuklarını yakanların Allah belasını versin demiş.
Misafir - Akıbetçi

ÇALANLAR UTANSIN      23/07/2014 09:41

Geçtiğimiz gece sahur vakti gözaltına alınan eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’yi annesi Menşure Köse şu sözlerle uğurladı: “Hiç canını sıkma oğlum, Allah’a emanet ol. Hırsızlar utansın. Senin utanacak hiçbir şeyin yok. Para pul çalmadın. Adam öldürmedin. Türkiye’yi satmadın.”
Misafir - KOL SAATÇİ

HIRSIZLIK ÖDÜLÜ YOK     23/07/2014 09:05

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Murat Çetiner’in annesi Ayşe Çetiner ise hiçbir üzüntü hissetmediğini ve çok gururlu olduğunu söyledi. Çetiner, “Oğlum, zamanında Başbakan’ın elinden ödül aldı. Eliyle ödül verdi, sonra da kelepçe taktırdı bizim çocuklara. Oğlumun bir oda dolusu ödülü var. Bir tek ‘hırsızlık ödülü’ yok.” dedi.
Misafir - Davut

Anlaşıldı Anlaşıldı      23/07/2014 09:34

En çok reklam verilen kanallar 19 bin saniyeyle aHaber, 18 bin saniyeyle 360 TV ve 15’er bin saniyeyle Kanal 24, Ülke TV, TGRT Haber, Beyaz TV ve Kanal A olduğu .Kanal D, Fox TV gibi kanallar ise şirketten hiç reklam alamadığı iddia ediliyor.
Misafir - Haramzade

Reklam Giderleri Nereye ?     23/07/2014 09:14

Toplam 152 bin saniye reklam veren şirket, kamu değil, özel bir kuruluş olduğunu iddia etmesine rağmen reklamlarının tamamını hükümet güdümlü yayın yapan 9 TV kanalına mı aktardı ?
Misafir - THKY (Türk Hava Karaisalı Yolları )

Doğrumu ?     23/07/2014 09:02

THY’yi zor durumda bırakan bir başka sorun da, iktidara yakın medyaya verdiği zorunlu destek. Yandaş medyaya milyonlarca liralık THY parası akıtılıyor iddiaları doğrumu?
Misafir - İddiacı

Her Kurum Böyleyse     23/07/2014 09:37

Türkiye’nin ulusal bayrak taşıyıcısı konumundaki havayolu şirketinin nakit varlıkları, kısa vadeli borçlarını ödeyemeyecek hâle geldi. Bilançosundaki bilgilere göre, şirket personel maaşlarını ödemek için bile banka kredisine bağımlı duruma düştüğü doğrumu ?
Misafir - Thyk

İddia Doğruysa Yazık     23/07/2014 09:34

Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun Maliye Müsteşarı Naci Ağbal’a 220 bin dolarlık saat hediye etmesiyle gündeme gelen THY’deki yanlış ve yandaş uygulamalar, şirketi mali açıdan zor durumda bıraktığı konuşuluyor.
Misafir - TKHY

Türk Hava Yolları     23/07/2014 09:19

Hükümetin özel bir kararnameyle Sayıştay denetiminden çıkardığı ulusal havayolu THY, malî çöküş yaşıyor. Nakit açığı 2,4 milyar TL’ye çıkan şirket, maaşları bile krediyle ödemeye başladı. THY ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.
Misafir - Analizci

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231