Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam361
Toplam Ziyaret1679480

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN, ETEKLİ, BOZTAHTA, KALEDAĞ, FİLİKLİ, BARAKDAĞ MAHALLE MUHTARLARI VE MAHALLE SAKİNLERİ İLE AÇILAN İFTAR PROGRAMI ÖNCESİ TERELİ YAYLASI TURİZME KAZANDIRACAK KEÇİ KALESİ YOLUNU İNCELEDİ

  Karaisalı Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programlarına ilçenin en uzak mahallelerinden olan Etekli’de devam edildi.

  İftar programı Kuran-ı Kerimin okunması ile başladı. Ezanla birlikte topluca iftarlar açılırken yemekten sonra dualar edildi.

  “SU VE YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK”

  Etekli Mahalle Muhtarı Ahmet Akkuş ile birlikte iftar öncesi Etekli Mahallesine bağlı Tereli Yaylasına giden Başkan Saadettin Aslan, “Yol ve su sorununu ASKİ ile koordineli en kısa zamandan çözmeye çalışacağım” dedi.

  “KEÇİ KALESİ İÇ TURİZME KAZANDIRILACAK”

  Tereli Yaylasından 4 kilometre uzaklıktaki tarihi Keçi Kalesi’ni turizme kazandırmak için yolu inceleyen Başkan Saadettin Aslan, seçim öncesi Etekli’de söylediği gibi yolun açılarak Keçi Kale’sini iç turizmin hizmetine sunacaklarını ve böylece Etekli’nin de gelir seviyesini yükselteceklerini ifade etti.

  BAŞKANDAN TAZİYE ZİYARETİ

  Aslan daha sonra Etekli sakinlerinden merhum Çavuş Mustafa’nın evine giderek başsağlığı diledi.

  İftar sonrası dönüş yolunda Boztahta Mahallesinde kahvehanede mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Aslan, vatandaşların sorunlarını dinledi. Aslan, “Boztahta Mahallemizdeki Dokuzoluk Mesire Alanı doğayla iç içe görülmeye değer bir manzara sergiliyor. Dokuzoluk Kanyonunu Dünya çapında tanıtmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

  Etekli iftar programına Karaisalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyeleri İsa Davarcı, Esat Köse, Hakan Arıcı, Etekli, Boztahta, Kaledağ, Filikli, Barakdağ Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

 

 

 



1033 kez okundu

Yorumlar

Ak parti     22/07/2014 09:47

karaisali dan 500 Araç Kalkacak çarşamba Günü .Tüm Türkiye Cumhurbaşkani Adayimiz Recep Tayyip Erdogan Milletin Adami iş Aclari Doyuranlarin Mazlumlarin Gür Sesi Bu .
Misafir - İstasyon Meydani

Siyasi Yetkililer Rant Mı Peşindeler ?     22/07/2014 01:45

Akp nin iftar sofralarında özellikle servisçi , yemek firmacısı , avukat v.b rantçılar görünüyormuş amaçları ne ola bunların kumandası kim de acep? Bir siyasinin eşimi acaba organize ediyor? Deniyor. İhale ve çıkar mı peşindeler acaba ? Sorusu soruluyormuş.
Misafir - Servisçi yemfkçi Kamu Avukatı

Degistir     22/07/2014 00:31

Vahit bey şu köşe yazınızı Degiştirmisiniz .yaaaa size Bir zahmet biraz komik şeyler yazinda gülelim.
Misafir - Karaisali Belediyesi

Ey Suriyeliler     22/07/2014 00:32

Suriyeliler Keşke Zalim Esad ı zamana bırakıpta yuvalarınızdan olmasa mıydınız.Gaza mı geldiniz ayaklanmayıp .Zalimi sabırla mı eritseydiniz.
Misafir - Sentetik

İSLAM ADALET DİVANI KURULMALI     22/07/2014 00:11

Türkiye’de halk tepki gösterirken, AKP hükümetinin İsrail’le ekonomik ve askeri silah anlaşmalarını neden hala gözden geçirmiyor Şimdiye kadar laf dışı da Hükümet tarafından bir adım atılmadı? Hükümetin İsrail’e yönelik tepkileri sürekli laf düzeyinde kaldığı görülüyor.Laf Laf Laf .
Misafir - Yakupoğulları

Barlas Yazarmı ?     21/07/2014 23:14

Başbakan karşısına almış Barlası, soru sorduruyor cevaplıyor.Ne kadar gerçekçi .
Misafir - Liboş

ALEVİLER HARAM SOFRASINA OTURMAYIZ DEMİŞLER     21/07/2014 23:35

Alevi derneği yetkilileri Erdoğan'ın iftar davetine ret verip Haram sofrasında oturmak Alevilere yakışmaz demişler.
Misafir - Bektaşi

Hak deyince durr demelisiniz     21/07/2014 20:53

Sayın Saddetin başakanım, seçimi kaybedipte belediyeyi geçim kapısı zannedenlere sakın fırrsat verme.Biz sizlere güvenip sorumluluğu verdiysek bizlerin hakkını ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak sizin asli görevinizdir.Kul hakkını hak etmeyen kimsye yedirmeyin.Haracamalarınızada şeffaf olun siz kazanırsınız.
Misafir - Pir sltanAbdal

GÖZLER VAR GÖRMEZ KULAKLAR VAR DUYMAZ.     21/07/2014 19:01

BİR MİLLET KANDIRILIYOR. AKP VE HÜKÜMETİNİN YALANLARINA ARTIK İNANMAYIN. GAZZEDE İNSANLAR ÖLÜYOR AKP GÖSTERMELİK GÖZ YAŞI DÖKÜYOR KUZEY IRAK PETROLÜ TÜRKİYE ÜZERİNDEN İSRAİLE GİDİYOR AKP GÜYA BİLMİYOR BU SEVKIYATI ORADAN ALACAĞI 3 KURUŞ İÇİN BİLMEMEZLİKTEN GELİYOR. TAYYİBİN VE BAKANLARININ ÇOCUKLARININ GEMİCİKLERİ EN ÇOK HANGİ LİMANLARA YÜK TAŞIMIŞ BİR ARAŞTIRIN, AKP HÜKÜMETİ SON 12 YILDA EN ÇOK TİCARETİ KİMLE ARTIRMIŞ, AKP MİLLETVEKİLLERİ MAVİ MARMARA GEMİSİNDEN SON ANDA NEDEN VE KİMİN TALİMATI İLE İNDİLER. AKP O GEMİNİN VE İNSANLARIN BAŞINA GELECEKLERİ BİLDİĞİ HALDE O İNSNLARI NEDEN GÖNDERDİDE MİLLETVEKİLLERİNİ İNDİRDİ. DEVLET OLARAK NEDEN İSRAİLE AMBARGOYU AKP UYGULAMIYORDA HALKA İSRAİL MALLARINA BOYKOT YAPIN DİYOR AKP Lİ GÖZLERİ OLUPTA GÖRMEYEN, KULAKLARI OLUPTA DUYMAYAN ARKADAŞLAR ARTIK UYANIN, SAHTE GÖZYAŞLARINA VE YALANLARA ARTIK İNANMAYIN. TAYYİP KALKMIŞ MİLLİ YAS İLAN EDİYOR KİMİ KANDIRIYORSUN SEN ÖNCE İSRAİLDEN ALDIĞIN DEVLET NİŞANINI VE HEDİYELERİ GERİ İADE ETTE SAMİMİYETİNE İNANALIM.
Misafir - Karaisalılı

İSRAİL ŞİFRESİ     21/07/2014 03:41

Türkiye’de en “İslâmcı”, en AKerkppllii , en önde bir yazarın da, daha öğrenci iken kendisine gelen şifreli bir mektup ve kasetin öğretmenlerinin eline geçmesiyle yediği dayak karşısında kimlere çalıştığının itirafı da, umarım bir gün ortaya çıkar.
Misafir - Mossad Cia

EKMETTİN ; Türkiye Korkularından Kurtulacaktır      21/07/2014 00:32

Cumhurbaşkanlığı seçim gezilerine devam eden Ekmeleddin İhsanoğlu, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde toplantı düzenledi. Salona girmeden önce bir vatandaşın kendisine, "Yeter artık" dediğini aktaran Ekmeleddin İhsanoğlu, "Türkiye fırsatı değerlendirir ise korkularından kurtulacaktır" dedi.
Misafir - Saadettin Ekmelettin

Sıra siz de     21/07/2014 00:39

Allah kabul etsin.Sayın başkan Adana Büyük Şehir Belediyesinde yeri değiştilen veya emekli olması istenipte sizden yardım taleb edenlere yardım ederseniz çok hayır işlersiniz.Bu millet size oy verirken benim işime gücüme karışmaz ben emin ellerde olurum diye arakanızda durdu.Yardım etme sırası sizde.Benim yardım edecek gücüm yok ne yapayım deme lüksünüz yok.Bu sitede Karaisalılara seçimde olabilecekleri ianlatan Oguz Adem Selçuk Bey Karaisalı olupta yeri değiştirilen veya emkli olması istenen Kaç kişi var kimlere yardımcı oldunuz?
Misafir - Pir sultanAbdal

Sıra siz de     21/07/2014 00:28

Allah kabul etsin.Sayın başkan Adana Büyük Şehir Belediyesinde yeri değiştilen veya emekli olması istenipte sizden yardım taleb edenlere yardım ederseniz çok hayır işlersiniz.Bu millet size oy verirken benim işime gücüme karışmaz ben emin ellerde olurum diye arakanızda durdu.Yardım etme sırası sizde.Benim yardım edecek gücüm yok ne yapayım deme lüksünüz yok.Bu sitede Karaisalılara seçimde olabilecekleri ianlatan Oguz Adem Selçuk Bey Karaisalı olupta yeri değiştirilen veya emkli olması istenen Kaç kişi var kimlere yardımcı oldunuz?
Misafir - Pir sultanAbdal

DEVLETÇE OYNATILAN KUMAR ARTTI MI      20/07/2014 22:23

Milli Piyango İdaresi’ne bağlı şans oyunlarının satış gelirleri 10 yılda iki kat artış göstermiş.
Misafir - SAYISAL LOTOCU

Zarrap ; Tek başıma kapattım     20/07/2014 22:01

Başbakan Yrdc Babacan, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan tahliye olan Zerrab''ın "Cari açığın yüzde 15''in tek başına ben kapattım" açıklamasına cevap verdi. Babacan, Zerrab''ın altın ticaretiyle ilgili bir kayıt ve bilgi bulunmadığını söyledi.
Misafir - Kayıt Dışı

RTEE ÜSLUPU HALİ RUHİYE     20/07/2014 21:37

Virüs, in, ur, sülük , maşa, haşhaşiler, paralel yapı, vaiz lobisi, sinsi yapı, ipi dışarıda, vatan hainleri, ihanet şebekesi, ananas cumhuriyeti, çete, örgüt, paralel devlet, kirli odak, efsunlanmış, dost modern darbeci, karanlık örgüt, inlerine gireceğiz, takiyyeci, kokuşmuş, çürümüş, sinsi virüs, gözü dönmüş, gizli örgüt, bunlara su bile yok, imanlarından şüpheliyim, terör örgütü, montajcı, telekulak çetesi, haraç çetesi, yalancı, yanar döner, ilkokul mezunu, evlatsız, takiyyeci, içi boş, kalbi boş, zihni boş, alim müsveddesi, Pensilvanya örgütü, karşı taraf, piyon, patron, kan emici, kandan beslenenler, itikadi sapıklık, darbeci, paralel din kuruyorlar.AYYIP AYIP.
Misafir - Usta

GEÇMİŞ ZAMAN     20/07/2014 21:21

DP Genel Başkanı’yken 28 Aralık 2008′deki bir yurt gezisinde İsrail’in Gazze harekatını eleştiren Soylu’nun, hükümeti eleştirdiği sözler yeniden gündeme geldi. “ERDOĞAN MÜSLÜMAN ÜLKELERİN KALBİNİ ALMAKLA GÖREVLENDİRİLDİ”
Misafir - Soylu mu ?

YORDULAR USTAYI      20/07/2014 20:30

Danışmanlar ve bakanlar, Tayyip Bey’i yordular. Her şeyi ona götürüp, onun karar vermesini istediler. Bugünkü Tayyip Bey, dünkü Tayyip Bey değil!”
Misafir - Akepe

ASIL DARBEYİ YOLSUZLUĞA BULAŞAN SİYASİLER Mİ YAPIYOR ?     20/07/2014 17:03

Başbakanın çok suça bulaşıp geri adım atamadığı söylentileri doğru mu ?
Misafir - Kara Davut

Usta Tek Sorun Muhalefet ve Cemaat mi?     20/07/2014 10:09

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısının faturasını da muhalefet ve Camia’ya kesmesi çok komik olup,Gazze nin şu halini bile siyasete alet ettiği konuşuluyor.
Misafir - Saadettin Eklemettin

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613