Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam861
Toplam Ziyaret1681946

Yemeğe katılanlar, Ramazan Şenliğini ve iftar programını düzenleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanına alkışlarla teşekkür ettiler

 

Karaisalı Belediyesi tarafından organize edilen toplu iftar programı, Karaisalı merkezinde Cumhuriyet Meydanında devam etti.

  Mehter Marşlarını çalındığı iftar öncesinde Belediye personelinden Yusuf Genç tarafından okunan Kuran-ı Kerimden sonra iftarlar açıldı. Yemek sonrası yine Yusuf Genç’in yaptırdığı duadan sonra kürsüye gelen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, düzenledikleri iftar programına katılanlara teşekkür ederek, “Gönlümüz isterdi ki Dünyanın her tarafında Müslümanlar, aynı bizim buradaki gibi mutlu, huzurlu ve huşu içinde iftarlarına katılabilsinler. Ama her tarafta kan, gözyaşı, zulüm Müslümanların sanki kaderi olmuş gibi. Irak’ta Musul’da, Kerkük’te ve şuanda Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Karabağ’da tüm Dünyanın her tarafında, Müslümanlar birlik ve beraberlik için de olmadıkları için hep eziliyorlar, zulüm görüyorlar, işkence görüyorlar, hep canlarını ve kanlarını veriyorlar. Cenab-ı Allah hepimize birlik, beraberlik güç ve kuvvet versin. Şuanda burada olduğu gibi onlar da mutlu, huzurlu ve çocuklarımız hep geleceğe güvenli bakarlar. Tüm Dünya’da Müslümanların gözyaşları kurur, herkes ibadetini de ve diğer sosyal faaliyetlerini de özgür bir şekilde yaparlar” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 20 gün önce ilçeye atanan Kaymakam Mehmet Tunç’a bir buket çiçek verdi.

  Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç da konuşmasında

“Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi burada birlik, beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde iftarımızı açtık. 20 gündür buradayım. Olabildiğince pek çok toplantılarına ve iftar programlarına iştirak etmeye gayret gösterdik. Geldiğim süre içerisinde ilçede ne olup bittiğini müşahede etmeye ve bunları gerçekten devletin bize verdiği görev ve sorumluluklar çerçevesinde takibin sağlama yoluna gittik. Asaleten atandım, üç sene içerisinde sizlerle birlikte olacağım” dedi.

  Kaymakam Tunç, İslam coğrafyasında acıların yaşandığını kaydederek şunları söyledi:

  “Rabbim bu ülkeye bu acıları yaşatmasın, birliğimiz beraberliğimizi daha da güçlendirsin. İnşallah Rabbim sağlık ve sıhhat verirse, Ramazan Bayramına da hep beraber kavuşalım. Bu güzel organizasyonlar bu güzel ilçede şen olsun, bereketli olsun.”

  Bu konuşmalardan sonra Ramazan Şenlikleri başladı Fasıl müziğinin dinletilmesinin ardından canlı Hacivat-Karagöz gösterisi çocuklar tarafından alkışlandı. Bir minik tarafından yapılan dans gösterisi ve ardından İbiş oyunu sahnelendi. Aşuk İle Maşuk oyunu ve illüzyon gösterisi ise büyük beğeni aldı.

 Yemeğe katılanlar, Ramazan Şenliğini ve iftar programını düzenleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanına alkışlarla teşekkür ettiler.

    Karaisalı Cumhuriyet Meydanında verilen iftar yemeğine Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammed Mert, Emniyet Amiri Nasuh Talu, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Recep Ak ve Rifat Köroğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yusuf Baş, Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri Hakan Arıcı, Esat Köse, İsa Davarcı ve Cumali Işıl, Karaisalı Esnaf Odası Başkanı Ali Metin, Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, çok sayıda muhtar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.



737 kez okundu

Yorumlar

     19/07/2014 23:10

Maşallah. Ne büyük icraat.Anlaşıldı, milleti Karagöz Hacivat ile avutacaklar.Köylerin yolu delik deşik.Saadettin başkan Vahit beyin övgü dolu yazılarıyla 5 yılın nasıl geçtiğini anlayamaz.
Misafir - Akpli

GÖZLER VAR GÖRMEZ KULAKALAR VAR DUYMAZ.     19/07/2014 22:58

BİR MİLLET KANDIRILIYOR. AKP VE HÜKÜMETİNİN YALANLARINA ARTIK İNANMAYIN. GAZZEDE İNSANLAR ÖLÜYOR AKP GÖSTERMELİK GÖZ YAŞI DÖKÜYOR KUZEY IRAK PETROLÜ TÜRKİYE ÜZERİNDEN İSRAİLE GİDİYOR AKP GÜYA BİLMİYOR BU SEVKIYATI ORADAN ALACAĞI 3 KURUŞ İÇİN BİLMEMEZLİKTEN GELİYOR. TAYYİBİN VE BAKANLARININ ÇOCUKLARININ GEMİCİKLERİ EN ÇOK HANGİ LİMANLARA YÜK TAŞIMIŞ BİR ARAŞTIRIN, AKP HÜKÜMETİ SON 12 YILDA EN ÇOK TİCARETİ KİMLE ARTIRMIŞ, AKP MİLLETVEKİLLERİ MAVİ MARMARA GEMİSİNDEN SON ANDA NEDEN VE KİMİN TALİMATI İLE İNDİLER. AKP O GEMİNİN VE İNSANLARIN BAŞINA GELECEKLERİ BİLDİĞİ HALDE O İNSNLARI NEDEN GÖNDERDİDE MİLLETVEKİLLERİNİ İNDİRDİ. DEVLET OLARAK NEDEN İSRAİLE AMBARGOYU AKP UYGULAMIYORDA HALKA İSRAİL MALLARINA BOYKOT YAPIN DİYOR AKP Lİ GÖZLERİ OLUPTA GÖRMEYEN, KULAKLARI OLUPTA DUYMAYAN ARKADAŞLAR ARTIK UYANIN, SAHTE GÖZYAŞLARINA VE YALANLARA ARTIK İNANMAYIN.
Misafir - Karaisalılı

     19/07/2014 19:27

halka yakın bir başkan var artık. Hizmet ve uyum olumlu bence ALLAH kabul etsin
Misafir - titiz

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398