Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam568
Toplam Ziyaret1668210

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Topaktaş, Kırıklı, Akçalı Topkaralı ve Yazıbaşı Mahalle muhtarları ile bir araya geldi




 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, düzenledikleri toplu iftar etkinliğinden sonra mahalle muhtarları ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüşüyor.

  Başkan Saadettin Aslan, beraberinde Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu ile Topaktaş Mahalle Muhtarlığında Muhtar Tamer Yıldırım, Kırıklı Muhtarı Fatih Şimşek, Akçalı Muhtarı Gani Yıldırım, Topkaralı Muhtarı Adem Bayram, Yazıbaşı Muhtarı Recep Topal İle bir araya gelerek muhtarların taleplerini dinledi. Başkan Saadettin Aslan, “Bize göre Muhtarlık, bulunduğu bölgedeki halkın sosyal ihtiyaçlarıyla ilgilenen ve halkı diğer idari kurumlara karşı temsil eden resmi bir kurumdur. Bu kurumun talepleri halkımızın genel talepleridir. Biz, muhtarlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Ne yapılması gerekiyorsa imkanlar ölçüsünde en güzel şekilde yapacağız” dedi.

  Topaktaş Muhtarı Tamer Yıldırım, mahallesine yaptığı bu ziyaretten dolayı Başkan Saadettin Aslan’a teşekkür etti.



859 kez okundu

Yorumlar

siyaset     15/07/2014 22:22

Helal olsun
Misafir - ali

Alkışlar Saadettin ASLAN ve Günay YÜCE ye     14/07/2014 08:53

babacan durakla geçen yılların boşa geçtiği gün gün daha net anlaşıyor.stelik yan gelip yatıldığı halde 3,5 trilyon borça bırakılıp gittt belediye.iyiki Saadettin ASLAN ve Günay YÜCE ikilisi var.Hizmet Saadettin ASLAN dan para bulma işi de Günay YÜCE den.hnelal olsun böylesi yiğit delikanlı temiz ilçesini seven insanlara.
Misafir - ilçesini seven aşıklar

Saadettin Eklemettin Tintin Tin     13/07/2014 18:46

Hiçbir beklentisi yok, sadece halka hizmet etmek için yapıyor.Halk arasında seviliyor ve itibar görüyor kişiliği temiz mütevazi .Her gün 10-15 köy mahalle gezmesi de bizleri mutlu ediyor.SAADETTİN BAŞKAN.Karaisalı da uzun bir tarih adından söz ettireceğe benziyor.
Misafir - Çukurlu

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339