Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam190
Toplam Ziyaret1667832

Karaisalı Belediye Meclisi toplandı

  Karaisalı Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını tamamladı.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan Başkanlığında yapılan toplatıda gündem dışı söz alan İlyas Karabulut, Barakdağı Mahallesi’nden Etekli yoluna giderken yön levhalarının bulunmadığını belirterek  yönlendirme levhalarının konulması yönünde çalışma yapılmasını istedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise yönlendirme levhaları ile ilgili muhtarlarca sponsor bulunarak levhaların yapım işlerini bu firmalarca yaptırılmasını söylediklerini ifade etti. Ana cadde üzerindeki yönlendirme levhalarının Adana Büyükşehir Belediyesi sinyalizasyon ekiplerince yapacağını söyleyen Aslan, ilgili çalışmaların devam ettiğini, ilçe Belediyesine ait olan yerlerin ise kendileri tarafından yaptırılacağını dile getirdi.  

  Meclsi Üyesi Celalettin Sürme de Kızıldağ Yolunun asfaltlanması tamir ve bakımının yapılmasını istedi.

  Başkan Saadettin Aslan, onuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi’nce ilgili hazırlıkların yapıldığını, yakın zamanda yol bakım çalışmalarına başlanacağını belirtti. Aslan, “Vatandaşlar bize olduğu kadar meclis üyelerimize de sorunlarını anlatmaktadırlar. Bizim tespit edemediğimiz ilçemizde başka sorunlar varsa Başkanlığa iletilmesinden memnun oluruz” dedi.

  Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Belediye Başkanlığınca hazırlanan Karaisalı Belediyesi Zabıta İşlemleri Yönetmeliğinin görüşüldü. Rifat Köroğlu, hazırlanan yönetmeliğin Plan Bütçe ve Müşterek Komisyonda görüşülmek üzere havale edilmesini teklif etti. Teklif oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde teklifin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Karaisalı Belediye Meclisi’nde gündemde bulunacak başka madde bulunmadığından  gelecek toplantının 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

 

 



766 kez okundu

Yorumlar

Halk ne diyor?     07/07/2014 13:14

Ayda bir halkı yönetime dahil etmek ve bilgi alış verişi yapmak Karaisalıya çok şey kazandırır.
Misafir - Pirsultan abdal

     05/07/2014 09:09

Plan butce ve iatirak demek para vr harcirah demek
Misafir - ilce secmeni

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339