Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam734
Toplam Ziyaret1668376

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, il olarak 1 Temmuz Salı günü Bekirli Mahallesi’nden iftar yemeği vermeye başlayacaklarını belirterek, “İsrafa kaçmadan, şatafatlı iftar sofraları yerine, mütevazı iftar sofralarında halkımızı ağırlayacağız”

Karaisalı Belediyesi’nin organize ettiği Ramazan ayı toplu yemek programı yarın Bekirli Mahallesi’nden başlıyor.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Müslümanların yeni bir manevi heyecan kazandığı ve duygularının zirveye ulaştığı rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazanda, insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları, paylaşma ve dayanışmaya ayı olduğunu belirterek, “Karaisilı Belediyesi olarak yıllardan sonra ilk kez ilçemizde ve mahallelerimizde ve Kızıldağ Yaylasın’da toplu yemek vereceğiz. İlk olarak Bekirli Mahallemiz ile 1 Temmuz 2014 Salı günü başlıyoruz. Bekirli Mahalle sakinleri ile çevre mahallelerimizin sakinlerini iftar yemeğine bekliyoruz” dedi.

 Aslan, “İsrafa kaçmadan, şatafatlı iftar sofraları yerine, mütevazı iftar sofralarında halkımızı ağırlayacağız” diye konuştu.

 

RAMAZAN AYI TOPLU YEMEK VERİLECEK OLAN MAHALLELER

01/07/2014                        BEKİRLİ MAHALLESİ

04/07/2014                        DÖŞEKEVİ MAHALLESİ

08/07/2014                        HACILI MAHALLESİ

11/07/2014                        TOPAKTAŞ MAHALLESİ

15/07/2014                        BOLACALI – KIRALAN MAHALLESİ

18/07/2014                        KARAİSALI MERKEZ

19/07/2014                        ETEKLİ MAHALLESİ

22/07/2014                        TÜMENLİ MAHALLESİ

25/07/2014                        KIRIKLI MAHALLESİ

26/07/2014                        KIZILDAĞ YAYLASI

 



778 kez okundu

Yorumlar

assan da şaha gidelim     01/07/2014 15:10

Hızır paşa sen de benim degahimdan geçtin seni de bilirim.İlk söylediğimi yine sana sözlüyorum Hızır paşa bu düzende yer alma !!! Bunlara benzersin..Belediye bütçesinden yapılmadığına dair açıklama yapsınlar..Yörük üstünden kurban kesmekle yemek verdim olmaz.Haberde Belediye başkanı yemek veriyor deniyor Hızır efendi işin aslı dediğin gib mi acaba ? Açıklasın o zaman organizasyondaki hızır paşaları Asssanda sön sözüm ŞAHA GİDELİM.
Misafir - Pirsutanabdal

Hızır Paşa Sen hiç olmadın ki     01/07/2014 14:51

Pir Sultan Abdal´ın hayatını araştıran tarihçilerin içinden çıkamadığı en büyük bilmece bulunan Osmanlı arşiv belgesi ile çözüldü. Daha önce Sivas yöresinde görevli iki tane Hızır Paşa´nın varlığı biliniyor ama onların yönetim tarihleri ile Pir Sultan Abdal´ın olası ölüm tarihi örtüşmüyordu. Araştırmacılar ünlü ozanın ya daha ileri bir tarihte idam edildiğini kabulleniyor veya, ya onun ya da Hızır Paşa´nın gerçekten yaşayıp yaşamadığına emin olamıyorlardı.
Misafir - Yavuz SUltan Selimhan torunları

Doğrusu elden evden eve yemek teslimi     01/07/2014 14:13

Başkan ne olursunuz ihtiya sahiplerine yardım yapın.O yemekleri kimlerin yediğini tecrübelerimize dayanarak söylüyoruz ki biliyoruz.Yemekler fakirlerin ihtiyaç sahiplerinin evlerine elden yapılsın.Belediyede boş boş oturan onlarca işçi memur var hepsininde bu hizmetten kaçacağını sanmıyorum.KÖylerde de aynısı olabilir.İHtiyaç sahipleri belirlensin.ONlara elden yapılsın.
Misafir - Veysel Karani_Dadaloğlu

NERENLE OKUDUN?     01/07/2014 14:25

Bak Abdal Efendi, tarihte seni astırdım, yine asarım.Yavrum, toplu iftar yemekleri belediye bütçesinden yapılmıyor. o nedenle ihale yok. Hayırseverlerin katkıları ve belediyenin organizesi ile gerçekleştiriliyor.Halen altında bir şey arıyorsun. Yapma yavrum, kendini yine astırtma bana.
Misafir - HIZIR PAŞA

yarışa herkes katılmalıdır.     01/07/2014 13:03

Yapılacak bütün ihalelerin(Doğrudan Temin dahi )Kamu İhale Kurumu sitesine ilaveten ilan tahtasında ve belediye sitesinden yayınlanması rekabeti artırır kamu kazanır.Özellikle doğrudan teminde adam kayırmadan Karaisalıdaki esnafların teklif mektubuyla davet edilmesi herkesin belediyesi olduğunun göstergesidir.
Misafir - Pirsutanabdal

İftar çadırı yerine şahsi yardım daha iyi olur.     01/07/2014 11:20

Sadettin Başakn,bu sene yapmış bari programı yapacak bir şey yok.Yeni seneden itibaren bu yemekler ve yardımlar sadec ihtiyacı olanlara,gariplikten sesini çıkaramayanlara,özellikte köydeki ihtiyaç sahiplerine verilse daha evla olur.Her iftar yemeğinde beyaz masada,plastik sandalyede ağzının suyunu akıtarak bekleyenler öte otursun,hatta evinde yesin o kadar büyük servetle.Oruçluya,bilhassa ihiyaç sahibi niyetliye oruç açtıranlardan Allah razı olsun.
Misafir - KIrk Douglas

BOZTAHTA ÜVEY EVLAT DEĞİLDİ     01/07/2014 09:09

O toplantıda ben de vardım. Başkan Saadettin Aslan, tüm muhtarlara sordu. Gönüllü olanlar mahallesinin adını yazdırdı. Boztahta Muhtarlığından bir talep gelmedi. Etekli Mahallesi ile birlikte iftara Etekli'de toplu iftar programına katılma kararı alındı. Kısacası Boztahta "biz de olsun" demedi. Bilgilerinize... Vahit Şahin
Misafir - vahit Şahin

uyey evlât     30/06/2014 14:17

İftari hizmeti kim verirse versin boztahta hep es geçiliyor platform dernek belediye kaymakamlik yapanlar değişse de boztahta hep uyey evlat olmuştur.
Misafir - boztahta

     30/06/2014 13:03

bu yemekler boşuna verilmesin.Çünkü yıllardır bu yemekleri takip ederim yiyenler hep aynı kişiler.ONun için artık bu tür haberler ilgi sahamıza girmiyor.Haaaaaaaaaa güzel bir hzmet mi elbet güzel hizmet.Ama söylediğim gibi garibanların boğazından geçen lokma yok.SÖylemeden de geçemedim.
Misafir - İlçe Merkez Seçmeni

msele mangalda değil.yardımda     30/06/2014 13:21

arkadaşlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum.Mesela ilçeye bir gönüllü yardımlarından oluşan bir iftat çadırı kurulsa.İLçedeki muhtarlar vasıtası ile yaşlı ve fakir kimsxeler tespit edilse o insanlara 2 çeşit sıcak yemekler evlerine teslim edilse.ilçede evine gidemeyen yabancı misafirler ve çocuklara da 200 kişiden fazla olmamak şartıyla o çadırda sıcak yemek b verilse.Daha iyi olmaz mı?ilçede boy boy facelerde et pişiren ve kelli felli kişilerde buraya yardım etse (onların kimler oldugunu biliyoruz)Mangal başında kilolarca et pişiren kimlerin resmi var bu halk artık ezberledi.
Misafir - KIrıklıdan

Açık hesap     30/06/2014 12:06

Değirmenin suyu nereden geliyor? Devletten se ihaleye kimler katıldı?ihale açık şeffaf ve rekabete açık mı oldu?Bugün bunu açıklamazsanız birileri bunun hesabını zamanı gelince emin olun kamu menfeati için sorcaktır. Sayıştay denetçileri ve mülkiye müfettişleri Devletin bir kuruşunun nereye harcandığını ve yapılan iş ve işlemleri hangi mevzuata göre yaptığınızı bir bir soracaktır..Bu siteden ihaleye kimlerin katıldğını kaç lira ödendiğini lufen açıklayınız. Vahit bey sansür uygulamasan sevinrim.
Misafir - pirsultanabdal

Yediklerimizin bedelin     30/06/2014 12:56

Allah kabul etsin.Yapılan harcama kamudan mı özel kişilerden mi karşılandıı?Harcama Belediye Bütçesinden yapıldı ise Kamu İhale Kanunun hangi maddesine göre alım yapıldı?.İhaleye kimler katıldı bedeli nekadar? İhale sonucunun Belediye internet sayfasından , Belediye hoperlörden ve yine bu haber sitesinden ilan edilerek esas mal sahibi Karaisalılara hesap verilmesi sosyalbelediyecilin öncelikli görevidir.
Misafir - pirsultanabdal

     30/06/2014 11:46

Merkezboztahtanın üvey olduğu bir kez daha ispatlanmıştır.
Misafir - Merkezboztahtalı

     30/06/2014 11:25

hadi vira bismillah.
Misafir - cumali

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339