Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam204
Toplam Ziyaret1684301

Tatlıcı Köse A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan, “Türkiye genelinde 29. Şubesini dualarla açmanın mutluluğunu yaşamaktadır”



 Tatlıcı Köse, 29. Şubesini Adana’nın Aladağ İlçesinde açtı.

  Açılışta bir konuşma yapan Tatlıcı Köse A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan, ülkemizde tatlı sektöründe yaşanan kalite ve damak lezzetine olan ilginin arttığını belirterek, “Bilhassa yöresel firmaların bulundukları bölgede tüketiciler tarafından beğenilmesi ve şubeleşmesi hepimize büyük mutluluk vermektedir. Adana da 50 yıl önce, 1964 yılında tatlıcılığa başlayan Tatlıcı Köse bugün sizlerden aldığı güç ve destek ile Türkiye genelinde 29. Şubesini dualarla açmanın mutluluğunu yaşamaktadır” dedi.

  Karahan, “Tatlı satışında Kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla halkımıza hizmet veren Tatlıcı Köse ürün yelpazesini geliştirerek size özel Keçi sütünden dondurma çeşitleri, kahvaltı menüsü, sıcak ve soğuk içecekleri alabileceğiniz Aladağ’daki yeni şubemizi hizmetinize açtık” dedi.

  Yeni açılan şubelerinde istihdama, sektörel hareketliliğe ivme kazandırdıklarına inandıklarını ifade eden Karahan, şunları söyledi:

  “Bu gelişim tesadüflere dayanmayan, birlik ve beraberliğin, kaliteye verilen önemin, yoğun emek harcanan bir dönemin sonunda gerçekleşmiştir. Bizim halkımız kaliteyi fark eder. Kaliteden asla taviz vermeyiz. Köse 50 yıldır hiçbir tatlandırıcı, koruyucu ve renklendirici madde içermeyen tatlılarıyla misafirlerini ağırlamaktan onur duyar. 1964 yılında babam Mehmet Karahan ile başlayan tatlı serüveni 50. yılında Tatlıcı Köse markası Türkiye’nin en prestijli markaları arasında yerini almıştır. Yeni açılan Aladağ Şubemizde sizleri ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtir, katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.”

Açılış törenine Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Aladağ İlçe Müftüsü Celal Toktaş, Karaisalı Garnizon Komutanı Muhammed Mert, Karaisalı ilçe Emniyet Amiri Nasuh Tolu, Karisalı İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Tunaz,Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri İlyas Karabulut ve Abdullah Sakarya, KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, İl Genel Meclisi eski üyesi Veysel Güngör, KARSİAD üyeleri, Karaisalı ve Aladağ bölge muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 



922 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351