Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam330
Toplam Ziyaret1685085

DEMİRCİOĞLU, “KOOPERATİFİ KURULUŞ AMACIMIZ, KARAİSALI ESNAFININ DEVLET DESTEKLİ YÜZDE 4 VE YÜZDE 5 FAİZ ORANLI KREDİDEN FAYDALANMASI VE SIKINTILARININ GİDERİLMESİ İÇİNDİR” DEDİ.

    

29 Mayıs 2014 tarihinde kurulan S.S. Karaisalı ve Çevresi esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

  101 ortak tarafından kurulan, Fevzi Demircioğlu, Halil Uzun, Esat Demirci, Bülent Kaya ve Özden Demircioğlu’nun Yönetim Kurulu üyeliği,  Mustafa Koç ve Ali Kaya’nın da Denetim Kurulu üyeliği yaptığı S.S. Karaisalı ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin açılışından önce bir konuşma yapan Yönetim Kurulu ve kurucu ortaklar adına kooperatifin kuruluşunun  başından sonuna kadar uğraş veren ve kooperatifin muhasebecisi  ve kurucular ortaklar vekili  Hüseyin Demircioğlu, “Kooperatifimizin açılış davetine katılma ve bizleri onura eden müsafirlerimize ve kooperatifimizin kurucu ortaklarına hoş geldiniz der saygılar sunarız. Kooperatifimizin kuruluşu konusunda 3 yıl gibi bir zaman içerisinde bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen yetkililere ve ortaklarımıza teşekkür eder saygılar sunarız.

Kooperatifi kuruluş amacımız, karaisalı esnafının devlet destekli  yüzde 4 ve yüzde 5 faiz oranlı krediden faydalanması ve sıkıntılarının giderilmesi içindir” dedi.

  Daha sonra Koopertafin açılış kurdelesi Adana Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıöver, Kuvayı Milliye Mücahitler Ve Gaziler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker ve Hüseyin Demircioğlu tarafından kesildi.

  Açılışa Karaisalı Belediye Başkan Vekili Esat Köse, Adana Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıöver, Karaisalı Müftü Vekili Ahmet Ekmekci, Kuvayı Milliye Mücahitler ve Gaziler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker, Mahrukatcılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Av. Cebrail Uskaner, mahalle muhtarları ve koperatifi kurucu ortakları katıldı.

  Kooperatif, Özel İdare İşhanı 1.katında hizmet verecek.



1393 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351