Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam584
Toplam Ziyaret1682571

Milletvekili Gürkan; “Ramazan örneklerin sergilendiği bir ay”

  

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, dostluğun ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği mübarek bir ay olduğunu söyledi. Ramazan ayı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Milletvekili Gürkan,  tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan ayını kutladı.

Gürkan mesajında, 11 ayın sultanı olan ve Müslümanların büyük bir özlemle beklediği Ramazan ayının, tüm bereketinden, yüreklerimize sunduğu huzur ve doya doya istifade edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan ayının dini ve sosyal hayatta müstesna bir yeri ve önemi bulunduğunu vurgulayan Gürkan, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi.

 “Tüm Müslümanların Ramazan ayının bahşettiği manevi iklimi ile hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulun halini daha iyi anlayarak onlara daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, birlik ve beraberliğin, dostluğun, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel bir zaman dilimidir. Oruç tutmak nefsimizi terbiye ederken, açlığın ne kadar güç olduğunu, bize verilen nimetlerin kıymetini ve yardıma muhtaç olanları daha iyi anlamamıza vesile olmaktadır. Sabır denen kutsal erdemin pekiştirildiği, nefsin köreldiği bu ayda, yardıma muhtaç olanlar gözetilmekte ve muhtaç olmasa bile ikramlarla dostluk ve kardeşlik bağları kuvvetlendirilmektedir.

Her yönüyle birçok fazileti içinde barındıran Mübarek Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor saygılar sunuyorum” dedi. 



711 kez okundu

Yorumlar

DAM     28/06/2014 14:27

HANİ KAVALYENİZ YANINIZDA GÖZÜKMÜYOR ÇOK ŞAŞIRDIM DOĞRUSU..............
Misafir - ŞÖLEN

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398