Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam856
Toplam Ziyaret1681063

ASANSÖR KABİNİ İLE DUVAR ARASINA SIKIŞAN BEBEĞİN SOL OMZUNUN KIRILDIĞI VE KAFA TRAVMASI GEÇİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ



  Adana’da annesiyle birlikte misafirliğe giden 2 yaşındaki bebek, asansör kabini ile duvar arasına sıkıştı. CANKUR ekipleri tarafından çıkartılan bebeğin sol omzunun kırıldığı ve kafa travması geçirdiği öğrenildi.

Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde bulunan Yalçın Apartmanı’nda meydana geldi. 2 yaşındaki bebeği Hatice’yi alarak misafirliğe giden Fatma N., apartmana geldiğinde 6'ncı kata çıkmak için asansöre bindi. Asansör 2'nci kata geldiği sırada Hatice bebeğin eli asansör kabiniyle duvar arasına girdi. Anne Fatma N. bir anda ‘stop’ tuşuna basarak asansörü durdurdu.

Çığlıkları duyan vatandaşlar ambulans ve CANKUR ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen CANKUR ekipleri, asansöre sıkışan Hatice bebeği, hidrolik ayırıcı-kesici cihazı ile birlikte kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan bebek, tedavi altına alındı. Hatice bebeğin sol omzunun kırıldığı ve kafa travması geçirdiği öğrenildi.

757 kez okundu

Yorumlar

IŞİD KİM DEN GÜÇ ALIYOR ?     24/06/2014 23:58

IŞİD’in Irak’taki ilerleyişi bölgeyi sarsıyor. Suriye sınırını tamamen ele geçiren örgüt militanları, dün de Ürdün ile Irak arasındaki tek resmî geçiş noktası olan El-Turaibil sınır kapısını aldı. Ürdün ordusu alarma geçti. IŞİD paniği yaşanan başkent Bağdat’ta ise artan Şii-Sünni gerilimi korkutuyor.
Misafir - İşık

İŞİD     24/06/2014 16:32

Türkiye’deki IŞİD hücrelerinin liderliğini Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk’un yaptığı iddiası doğru mudur? 2011 yılında tutuklandıktan sonra 24 Ocak 2013 tarihinde hangi gerekçe ile tahliye edilmiştir? Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk hangi mahkeme ve hakimin kararı ile serbest bırakılmıştır? Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk kim ya da kimlerin talimatıyla serbest bırakılmıştır?
Misafir - Ebu Hanzal

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704