Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam1063
Toplam Ziyaret1687572

Aralarında geçmişe dayalı husumet bulunduğu iddia edilen iki kişiye av tüfeği ile ateş açtı. Olayda, saldırıya uğrayanlarda biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Barbaros Mahallesi Eminağa Caddesi'nde meydana geldi. Hasan Ş. (33) ile akrabası İbrahim Ş. (17), aralarında geçmişe dayalı husumet bulunduğu ileri sürülen İzzettin Akpınar (18) ve arkadaşı Vedat Süüt’e (20) caddede yürüdüğü sırada av tüfeği ile ateş açtı. Saldırganlar olayın ardından motosiklet ile kaçarken, İzzettin Akpınar ve Vedat Süüt kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Başından yaralanan İzzettin Akpınar özel araçla, Vedat Süüt ise ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akpınar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Süüt tedaviye alındı.

Olay sonrası görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri kısa sürede cinayet şüphelilerini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

685 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406