Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam995
Toplam Ziyaret1687504

Karaisalı İlçesi halkı, ilçede 300 gram ekmeğin 70 kuruş'tan satılmasını eleştirerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ucuz ve sağlıklı ekmeğin satılmasını istiyor

Halkın büyük bir bölümünün geçimini tarım ve hayvancılıkla sağladığı Karaisalı’da, halk Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den konuyla ilgili yardım ve destek bekliyor.

Karaisalılılar, seçim öncesi Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ın ilçeye belediye ekmeği ulaştırma amaçlı büfe gönderdiğini, ancak dönemin Belediye Başkanı Babacan Durak'ın bu talebi geri çevirdiğini hatırlatarak, “İlçe merkezinde faaliyet gösteren 3 fırıncıya belediyemizin bir sözü mü var? Neden yıllardır talep ettiğimiz Belediye ekmekleri ilçemize getirilmiyor?” diyerek, adeta yetkililere serzenişte bulunuyor.

Aytaç Durak döneminden bu yana sık sık belediye ekmeği konusunu gündeme getiren, ancak bir türlü amaçlarına ulaşamayan ilçe halkı, Başkan Hüseyin Sözlü’nün oldukça duyarlı bir yönetici olduğunu belirterek, sorunlarını çözeceğine inanıyor.

Adana’da belediye ekmek fiyatının 40 kuruş olduğunu ifade eden halk, “Biz de sağlıklı ve ucuz belediye ekmeğinin ilçemizde satılması için Karaisalı Belediye Başkanlığı’na defalarca yazılı başvuruda bulunduk. Hüseyin Başkan’ın sorunumuzu çözeceğini umuyoruz” şeklinde konuşuyorlar.



719 kez okundu

Yorumlar

ABBAS YOLCU oldu.     23/06/2014 08:21

volkan kardeş ekmek büfesi devede kulak.babadan durakın 5 yılda öyle hatalar oldu ki saysan kalemler ve kağıtlar yetmez.kalem ve kağıt fabrikalarınn mesai yapması lazım.Ama artık bu ilçe halkı ABBAS YOLCU ettiği için fazla konuşmanın anlamı yok.
Misafir - ilçe seçmenleri

babacan beyin hataları     22/06/2014 20:26

yerel seçimden önce bazı chplilerin önderlğinde çarşı meydanın oraya ekmek büfesi gelmişti ama eski başkan babacan bey aynı gün geri kaldırttı
Misafir - volkan

Kutuplaştırma mı uzlaştırmamı     21/06/2014 00:07

Kutuplaştıran Mı , uzlaştıran İhsanoğlu mı Kişileri bir kenara bırakıp şu soruyu sorun: Hangisi hayırlı, kutuplaşma mı, yoksa uzlaşma mı?
Misafir - Perinçek

fatura kesilmesi.     20/06/2014 22:28

Sayın vahit bey karaisalıda tabilkide secim faturasini brokratlara kesilecek . Son Dakika Heber .Milli egitim mùdürünün yaninda bir cok brokratlarda gelecek. 1.Secim müdürü Gürbùz Türk. 2.Saglik meslek müdürù Sakir Bircan.3.Bir cok ògretmenlerin yerleri degişecek .4.Mili Egitim Müdürü Òmer faruk kose . Yeni Karaisali Milli egitim Müdürümüz Yusuf İyi Karaisalimiza Hayirli Olsun. .Vahit Bey Ben Sana önceden liste ile belirledim dedimki karaisalida tayini cikacaklar Diye Senden Ricam Bu YORUMUDA HABER YAPARSAN SEVİNİRİZ VAHİT BEY
Misafir - İlce secmeninden

     20/06/2014 16:52

bizde adanadaki ekmekler gibi halk ekmeği istiyoruz ucuz ve daha sağlıklı umarım merkez ilçeyede gelir bu ekmekler
Misafir - ucuz ekmek istiyoruz

halka fransız kalamaz     20/06/2014 14:39

büyük başkan saadettin bey halkın isteklerine fransız kalamaz.onu başkaları ile karıştırmayınız sakın.kimlerin halkın isteklerine fransız kaldığı ortaya çıkıyor.
Misafir - halkın gür sesi

Ekmek lobisi ve baronlarını yıkmalı aşağı...     20/06/2014 14:27

İLçe halkına yıllardır kazık fiyattan ekmek yediren belediye başkanları utansın.Heled e Babacan Durak bu ilçeye ne yaptın Allh aşkına?Koltuğundan kalkmadın.Hakkkımı helal etmiyorum sana.Sadettin Aslan başkan, ilçe halkına ucuz ve kaliteli ekmeği getirsin öbür seçimde gene başkandır.Bu millet cüzdanına bakar.İlçeye market,ekmek girişine engel olan çıkar gruplarını devireni, millet sırtında taşır.Önemli olan 3-5 fırıncının çıkarı değil,halkın çıkarıdır.
Misafir - Yahya DİKER

     20/06/2014 14:09

HİÇKİMSE MERAK ETMESİN BAŞKAN SAADETTTİN HALKIN HER ZAMAN YANINDADIR.HALKTAN UZAK VE KOPUK DEĞİLDİR.BU İLÇENİN TÜM BİRİKMİŞ SORUNLARI DAHİL HEPSİ TEK TEK ÇÖZÜLECEKTİR.HİÇKİMSE MERAK ETMESİN.
Misafir - ÜLKÜCÜ GENÇLİK

tüm TAKOZLAR temizlenecek.     20/06/2014 14:52

bu ilçede bir tek şey değişecek sonra da tepeden tırnağa herşey değişecek dedik.dediklerimizde gene haklı çıktık.bu ilçenin önüne kimlerin takoz olduğunu ve ilerlemesinin engellediğini görüyorsunuz değil mi?Sadettin başkan ilçenin önündeki tüm TAKOZLARI bir bir temizlemeye and içti.tşk başkan.iyiki varsıın başkan.
Misafir - saypınarlı

     20/06/2014 14:53

her taşın altından da babacan durak çıkmak zorunda mı?
Misafir - ilçe seçmeni

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382