Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam48
Toplam Ziyaret1681133

"Türk milleti, bayrağımızın indirilmesine seyirci kalınmasının gerçek faili olan AKP hükümetini ilk seçimde iktidardan indirecektir. Türk milleti son sözünün söylemek için sabırsızlanmaktadır”

 MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, TBMM’nde parti grubu adına bir konuşma yaparak “ Hepimizde büyük infial uyandıran bağımsızlığımızın sembolü şanlı bayrağımızın teröristlerce gönderden indirilmesi olayı; Mevcut hükümetin bölgeyi teröristlerin hakimiyetine teslim etmesi, teröristbaşını siyasi aktör yapması ve vatan hainlerini cesaretlenmesinden kaynaklanmıştır. Türk milleti, bayrağımızın indirilmesine seyirci kalınmasının gerçek faili olan AKP hükümetini ilk seçimde iktidardan indirecektir. Türk milleti son sözünün söylemek için sabırsızlanmaktadır” Dedi.

TERÖR TESLİMİYETLE BİTMEZ TERSİNE AZAR
MHP’li Yılmaz konuşmasında şu görüşlere yer verdi; Hepimizin ciğerini parçalayan Türk Bayrağı'nın indirildiği bir süreçten geçiyoruz ve Sayın Başbakan diyor ki: "İndirenler indirilmelidir." Evet, Sayın Başbakan, doğru söylüyorsun, indirenler indirilmelidir ama şunu ifade ediyorum: O indirilmenin kilometre taşlarını döşeyenler, o indirilmeye yol açanlar, o hainlere, o teröristlere indirme cesaretini verenler, on binlerce vatan evladının katlinden sorumlu teröristbaşını bugün siyasi aktör yapanlar, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu onlara teslim edenler, o bölgede yol kesmesine, vergi toplamasına, silahlarıyla o bölgeyi hâkimiyetleri altına almasına müsaade edenler kimlerse önce onlar indirilmelidir ve önce onlar indirilecektir ve şunu unutmayın ki: Yüce Türk milleti bunu mutlaka yapacaktır. O Türk Bayrağı'nın indirilmesine vesile olanları, Türk milleti sandıkta büyük bir darbe vurarak indirecektir, Türk milleti son sözünü söyleyecektir”

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ DEĞİL BAŞBAKANIN ÜSTÜNLÜĞÜ HUKUKU
MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz Türk yargısındaki gelişmelerin hayret verici bir keyfiyet arz ettiğinin iddia ederek şöyle konuştu, “ Balyoz ve Ergenekon davalarını yürüten savcılar, o gün geldiğinde, başta Sayın Başbakan ve bugün bakanlar sırasında oturan bakanlar başta olmak üzere şu ifadeyi kullanıyordunuz, diyordunuz ki: "Dokunulmazlara dokunuyoruz. Artık üstünlerin hukuk bitti, hukukun üstünlüğü başladı." Ama aradan dört yıl geçtikten sonra, başta Sayın Başbakan ve bakanlara dokunulduğunda şunu gördük ki "dokunulmazlara dokunmak"tan anladığınız, size muhalif olabilecek, sizin çıkarlarınıza, hedeflerinize engel olacak kimler varsa onlara dokunulduğunda hukukun üstünlüğü aklınıza geliyor ama ne zaman ki Sayın Başbakana, bakanlara ve bakan çocuklarına dokunulduğunda yargıyı vatan haini ilan ediyorsunuz.

“SİZİN VATAN ANLAYIŞINIZ NEDİR?
MHP’li Yılmaz AKP’nin vatan anlayışını sogulayarak, “Eğer sizin anladığınız manada vatan, bakan çocuklarının evindeki para kasalarıysa, vatan bakanın kolundaki 700 bin liralık saatse, vatan Urla'daki villalarsa, vatan evdeki milyon dolarları sıfırlamaksa, o zaman sizin anlayışınıza göre bu savcılar vatan hainidir. Anayasa Mahkemesinde Adalet ve Kalkınma Par tisinin kapatılması davası açıldığında, bugün Mahkeme Başkanı olan Haşim Kılıç'ın oyuyla kapatılmaktan kurtulduğunda "İşte gerçek yargıçlar." dediğiniz bir süreçte, ne zaman ki sizin görüşlerinizin tersine bir karar verdiğinde bir bakıyoruz ki Anayasa Mahkemesi Başkanı paralelci, Amerikan ve İsrail güçleriyle hareket eden, öngörüleriyle hareket eden bir kişi hâline geliyor.

DEMOKRASİ VE HUKUK NEREDE?
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz Başbakan, İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanının da eleştirerek “Bir İçişleri Bakanı "Gerekirse savcının kapısını kırarak, tekmeleyerek gireceksiniz." dediği bir noktada hâlâ İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturuyorsa, burada bir yanlışlık vardır. Eğer Adalet Bakanının hakkında yargıya müdahale etmekten dolayı dava açılıyor ve burada hâlâ Adalet Bakanı olarak bu Türk Ceza Kanunu'ndaki değişiklikleri getiriyorsa o Ceza Kanunu'ndaki değişikliklerden bu millete fayda gelmeyeceği kesindir. Bir Başbakan "Mahkemenin verdiği kararı bir Başbakan olarak ben tanımıyorum." diyorsa, bu ülkede yargıdan ve hukuktan bahsetmek mümkün değildir.



583 kez okundu

Yorumlar

Terör Yumağı Dört Taraf     18/06/2014 22:08

Esad la ilgili hesap tutmadı Sutiye de batağa daldık.işid nerede duracak.Barbarca soykırımı nezaman duracak.hertaraf terör.Berkes mağdur...en mağdur Tükler dir iç dış TERÖR MAĞDURUZ.
Misafir - MALİKİ

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398