Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret1668141

ADANA'DA KORSAN GÖSTERİ SIRASINDA ÖLÜ BULUNAN ÇOCUĞUN ADLİ TIP KURUMU MORGUNDAN ALINMASI SIRASINDA CENAZESİNİN VERİLMESİNİN GECİKTİĞİNİ İLERİ SÜREN PKK YANDAŞLARI, KURUMA SALDIRIP CAMLARINI KIRDI


  Adana'da korsan gösteri sırasında ölü bulunan çocuğun adli tıp kurumu morgundan alınması sırasında cenazesinin verilmesinin geciktiğini ileri süren PKK yandaşları, kuruma saldırıp camlarını kırdı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Hürriyet Mahallesi'nde PKK yandaşlarının yaptığı korsan gösteri sırasında 14 yaşındaki İbrahim Aras isimli bir çocuk ölü bulundu. Çocuk olay yerinden alınarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Çocuğun cenazesini almak için bugün yakınları adli tıp kurumu önüne akın etti. Sabah erken saatlerden itibaren adli tıp kurumunun önünde bekleyen yakınlarından bir kısmı saat 11.30 sıralarında cenazenin verilmesinin geciktirildiğini ileri sürerek kurumu bastı. Yaklaşık 30 kişilik grup adli tıp kurumunun camlarını kırıp sandalyelere zarar verdi. Aras'ın bazı yakınları ise kuruma saldıranları engellemeye çalıştı.

Bu arada kuruma çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. PKK yandaşları kuruma zarar verirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına da saldırdı. Grup daha sonra cenazenin verilmesiyle sakinleşti. Bölücü terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın posterini ve sözde PKK bayrağını açan grup intikam ve Öcalan lehine sloganlar attı. Grup daha sonra cenazeyi teslim alıp götürdü. Cenaze, Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339