Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam683
Toplam Ziyaret1682670

AK PARTİ ADANA İL TEŞKİLATI, BABALAR GÜNÜ’NDE HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARIN ELİNİ ÖPÜP, HAYIR DUALARINI ALDI

   

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ziyaret sırasındaki konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün babalar günü vesilesiyle bir aradayız. Baba ve anne bizim kültürümüzde gerçekten yeri doldurulamayacak insanlardır. Bu bizim geleneklerimizden dinimizden gelen bir özelliktir. Bakınız Peygamber Efendimiz şöyle buyuruyor. ‘Annenin ve babanın evladına duası,  Peygamberin ümmetine duası gibidir. Reddolunmaz’ 

Biz böyle bir kültürden böyle bir gelenekten geliyoruz. Biz anne ve babalarımızı çok çok önemsiyoruz. Benim babam 24 yıl önce vefat etti. Dolayısıyla buradaki babalardan bana babalık yapmalarını istiyorum. Rica ediyorum. Her birini babamın yerine koyarak ellerini öpeceğim. Hayır dualarını alacağım. Benim babam beni büyütmüş, okutmuş ama mürüvvetimi göremeden öbür dünyaya göçmüş. Belki de sizin evlatlarınız da bugün gelmek isteyip de gelememiş olabilirler. Bizleri de kendi evladınız yerine koyarak ellerinizi öptürmenizi ve bizlere hayır dualarınızı da eksik etmemenizi özellikle istirham ediyorum. 

Benim babam okuma yazma bilmeyen birisiydi. Onun oğlu okudu profesör oldu. Ama ben inanıyorum ki benim babam çocuklarımın babasından daha değerli bir insandır. Çünkü yokluklar içerisinde, çaresizlikler içerisinde bizleri okuttu. Kaldı ki onların bizi okuttuğu dönemde devletimizin imkanı bu kadar geniş değildi. Hamdolsun şu anda Allah devletimize zeval vermesin, Allah hükümetimizden, başbakanımızdan razı olsun. Çünkü başbakanımız gerçekten vatandaşını çok seviyor. Ama vatandaşlarımızın mağdurlarını ve mazlumlarını daha çok seviyor. Çok güzel hizmetler sunmaya çalışıyor. Daha güzel hizmetler yapmak için de çalışıyor, gayret sarf ediyoruz. Sebebi ise sizlerin hayır dualarını almaktır. Çünkü bizleri ayakta tutan sizlerin hayır dualarıdır. Geçen hafta Adana’ya gelirken çok büyük bir kaza geçirdim. Aracımın fotoğrafını görenler bu arabadan nasıl böyle çıktınız diyor. Hiçbir şey olmadan kurtuldum. Bunun sebebi de sizlerin dualarıdır. Gerçekten hayır dualardır. O hayır dualar olmadan gerçekten bizlerin ayakta durması mümkün değildir. Onun için değerli amcalarım, değerli büyüklerim, kırıldığınız nokta olabilir. Üzüldüğünüz noktalar olabilir. Sitem ettiğiniz noktalar olabilir, ne olursunuz dua edin, beddua etmeyin. Sıkıntılı anlarınızda da biraz sabredin. Göreceksiniz o sıkıntılar da geçecektir. Ama en büyük duayı da başkanımıza yapmak gerekiyor. O gerçekten büyük şevkat duygusuyla hepimizin elinden tutmaya çalışıyor. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allar sizleri de bizim başımızdan eksik etmesin.”

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de duygularını şöyle açıkladı:

“Çok kıymetli babalarımız, babalar gününüzü tebrik ediyorum. Rabbimden hayırla, sağlıkla bir ömür yaşamanızı diliyorum. Ben de bir baba olarak, bu güzel günün mutluluğunu yaşamakla beraber burada sizlerle olmak, sizlerin elini öpmenin kıvancını yaşıyorum. Hepinizin ellerinden öpüyor, babalar gününü tebrik ediyorum. Allah’tan hayırlı güzel bir ömür yaşamanızı temenni ediyorum.”

Babalar Günü kutlamasına, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar,  AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, AR-GE Başkanı Mehmet Can, YKM Başkanı Cumali Alpboğa, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör ile çok sayıda davetli iştirak etti. 



584 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398