Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam648
Toplam Ziyaret1669034

ADANA VALİLİĞİNE YENİ ATANAN MUSTAFA BÜÝÜK, KENDİSİNİ ZİYARET EDEN KARSİAD HEYETİ İLE TEK TEK İLGİLENDİ VE İLÇE HAKKINDA GENİŞ BİLGİYE SAHİP OLDU




Kısa adı KARSİAD olan Karaisali Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Adana'nın yeni Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, Mahmut Karahan, İlyas Karabulut, Veysel Güngör, Mustafa Ekici, Aziz Özcan, İskender Kara ve Vahit Şahin'den oluşan Karaisalı heyeti kendini tek tek tanıttı. Vali Büyük, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen heyetin ne işle meşgul olduğunu sordu. Heyetten  Karaisalı'yı dinleyen Vali, Adana'ya gelmeden önce de Sakarya'nın Kaynarca İlçesinda Kaymakamlık yapan Karaisalı eski Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'dan Karaisalı hakkında detaylı bilgiler aldığını söyledi. 
KARSİAD heyeti Vali Mustafa Büyük'ü Karaisalı'ya davet etti. İlçeyi oldukça merak eden Vali Büyük, en kısa zamanda geleceğini ifade etti.

681 kez okundu

Yorumlar

TEŞEKKÜR     13/06/2014 23:41

KARAİSALI'NIN BÖYLE GÜZELLİKLERLE GÜNDEME GELMESİNİ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET EDİLMESİNİ, HER DÜŞÜNCEDE VE GÖRÜŞTEKİ KARAİSALILILARIN KARAİSALI, KARAİSALILILAR İÇİN, ADANA İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN BİRLİK, BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET ETMESİNİ ARZU EDİYORUZ. KARSİAD BAŞKANINA VE ÜYELERİNE SAYIN VALİMİZE ZİYARETTE BULUNDUKLARI VE KARAİSALIMIZA DAVET ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKÜR EDİYORUM. ANCAK KARSİAD'DAN KARAİSALIMIZA KALICI BİR FABRİKA, KALICI BİR ESER BIRAKMALARI HUSUSUNDA ÇALIŞMA YAPMALARINI ARZU EDİYORUM. İNŞALLAH BÖYLE BİR ESER BIRAKIRLARSA GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL ETMİŞ OLURLAR.
Misafir - MEHMET GİLDİR

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339