Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam528
Toplam Ziyaret1685961

“İyi bir gelecek hazırlamak adına çok uzun ve yorucu bir maratondan sonra bu hafta sonu girecekleri sınav, öğrencilerimiz ve aileleri açısından büyük önem taşımaktadır”"

Gürkan bu hafta ve gelecek hafta sonu ülke genelinde LYS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

“İyi bir gelecek hazırlamak adına çok uzun ve yorucu bir maratondan sonra bu hafta sonu girecekleri sınav, öğrencilerimiz ve aileleri açısından büyük önem taşımaktadır” diyen Gürkan, bu güne kadar yapmış oldukları hazırlıkların ve çalışmaların karşılığını alacak olan öğrencilere şimdiden hayırlı olmasını diledi.

 AİLELER MUTSUZ OLMASIN

LYS sınavının meslek tercihinde ve seçiminde önemli olmakla beraber öğrencilerimizin çok fazla stres yaşamaması gerektiğini belirten Milletvekili Gürkan, “ Bu sınavın telafisi mümkün olduğu gibi, 81 ilimizin tamamında bulunan 104 tane devlet üniversitesi, 72 vakıf (özel) üniversitesi bünyesinde, öğrencilerimizin tercih edebileceği ve onları geleceğe hazırlayacak birçok fakülte ve bölüm bulunmaktadır. Bunun yanında bu sınavı son fırsat olarak görmemek gerekmekte, hayatın önümüze her gün yeni fırsatlar sunduğunu unutmamalıyız. Bu sebeple tüm geleceğimizi bu sınava endeksleyip onun baskısı altında öğrencilerimizin ve ailelerinin mutsuz olmaması gerekmektedir.

Bu duygularla tekrar göz bebeğimiz olan, geleceğimizin teminatı ve her şeyin en güzeline layık olan gençlerimize ve vefakâr ailelerine başarılar diliyorum” dedi.



496 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231