Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam782
Toplam Ziyaret1682769

Yılmaz, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, Başbakan ve hükümetinin Erbil'den PKK'ya, Oslo'ya gitmek için özel uçak tahsis edip etmediğini sordu.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, Başbakan ve hükümetinin Erbil'den PKK'ya, Oslo'ya gitmek için özel uçak tahsis edip etmediğini sordu. Yılmaz, "2008 yılının eylül ayından itibaren pazarlıklar düzenli ve yoğun hal almıştır. Bu tarihte Başbakan ve hükümeti, Erbil'den, PKK'ya özel uçak tahsis etmiş midir? Buradan yüklediği militanları Oslo'ya götürmüş müdür?" ifadelerini kullandı.
TBMM Genel Kurulu'nda söz alan MHP'li Yılmaz, şunları söyledi: "Başbakan Erdoğan yakın geçmişte PKK'yla görüşmeleri defalarca yalanlamış ve inkar etmiştir. Bununla kalmamış ‘görüşen ve görüştü diyen şerefsiz' diyerek üste çıkmaya çalışmıştır. Daha sonra, Biz değil devlet görüşüyor.' sözleriyle farklı bir noktaya gelmiştir. En sonunda gerek kendisi gerekse de AKP'li bazı isimler pazarlıkları kabul etmek zorunda kalmıştır.

AKP, 2006 yılından beri PKK'yla harıl harıl görüşmektedir. 2008 yılının eylül ayından itibaren pazarlıklar düzenli ve yoğun hâl almıştır. Bu tarihte Başbakan ve hükûmeti, Erbil'den, PKK'ya özel uçak tahsis etmiş midir? Buradan yüklediği militanları Oslo'ya götürmüş müdür?
PKK terör örgütü geçmişte oluk oluk şehit kanı dökerken Başbakan ve hükûmeti başta Oslo olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde örgütle görüşmeleri sürdürmüş müdür?
Türk Ceza Kanunu'nun bugünkü ve geçmişteki yasalar çerçevesinde bu yapılanlar suç mudur?"
 


608 kez okundu

Yorumlar

fabrikalar grevdeydi.     13/06/2014 11:16

katal kardeş o zamanlar ip fabrikaları kapalı idi .ip olmadığı için asamadılar.ip vardı da asmayız mı dediler.
Misafir - grevdeki işçiler

boş laf     13/06/2014 01:55

sayın yılmaz ip sizin elinizdeyken neden asmadınız şimdi eğer varsa bir görüşme mutlaka kan dökülmesin diyedir bu gün bizim ülkemizde dünyanın en büyük havalanının temeli atılıyor ülke dış güçler tarafından karıştırılmaya çalışılıyor siz bunlara bu konuşmalarınızla destek oluyorsunuz orda bayarak indiren şee........ dur diyecek askerler dur demiyor bunun suçu niye başbakanın oluyor askeri kuralları en az benim kadar bilirsiniz o şahsı vurma yetkisi var niye vurmuyor bun ların hepsi ülkeyi karıştırmak için bir oyun...
Misafir - mhp

KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN, HER ŞEY ORTADA VE GAYET AÇIK.     12/06/2014 23:42

Bu ülkede kimse kimseyi kandırmasın arkadaş, Tayyip ve Apo kafa kafaya verip bu işi nasıl çözeriz diye uğraşıyor, artık geri dönüş yok, Irakta ve Suriyede bu iş tamam ülkemizdede bitti sayılır. Yani anlayacağınız büyük Kürdistan ın 3 parçası artık şekillendi sıra 4 parçAda ve bunları birleştirmede bunu görelim artık biz kabul etsekte etmesekte bu böyle. Bu ülkede başbakan yard.ne dedi Apo kürtlerin lideri bunu kabul edelim dedi, devletin valisi Apo ya çözüm süreçinden dolayı minnet okudu, emniyet müdürü dağda ölen pkk lıya ağlamayan insan değil dedi. Adamlar askeri birliğin içindeki Türk bayrağını indiriyor senin polisin, askerin malesef seyrediyor.Arkadaşlar anlamıyorum daha neyi tartışıyoruz. Herşey ortada ve gayet açık değil mi?
Misafir - Karaisalılı

APO     12/06/2014 17:50

SAYIN VEKİLİM HİKAYE DİNLEMEYE ALIŞTIK İP SİZİN ELİNİZDE İKEN NEDEN ASMADINIZ İTİ
Misafir - KARTAL

artık şaşırmıyoruz.     12/06/2014 14:14

Sayın milletvekilim pkk ve bebek katili apo ile duyduğumuz hiçbirşey artık bizi şaşırtmıyor.
Misafir - merkezden

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398