Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam712
Toplam Ziyaret1682699

“Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Berat Kandilinin bir fırsat olarak değerlendirmek ve kulluk bilinci ile hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Kandiller ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır” dedi.

  Aslan, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi:

  “Esasen bu gibi mübarek gün ve geceleri değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz zaman, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Mübarek Berat kandilinin kutlu olmasını diler, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederin.”



565 kez okundu

Yorumlar

biraz düşünün     14/06/2014 17:03

başkan seçileli 2,5 ay olmuş belediyenin önünü efe bekliyor aylık gelsin alayım diye acil müdahale kurulmuş birilerini getirib götürsün diye sayın başkan 60 ayın 57,5 ayı kaladı kutlamayı bırak düğün kovalamayı karaisalı belediyesinin önünü parke ettin herkes belediye çalışıyor diyor sen de çalış 60. ayda yine yazarım
Misafir - cengaver

     13/06/2014 10:45

Sayın Sadettin Aslan Beraat Kandli dolayısıyla mesaj yayınlamak kolay. Başkan olalı 2 buçuk ay oldu. Hiçbir esnafı gezmedin. Mesela dün 5-10 esnafı gezerek beraat kandilini kutlayabilirdin. Sayın Vahit Bey sizden de ricam faceye Hasan Köylü yaz yaptığı esnaf gezilerini al ordan haber yap. Adam meclis üyesi işini hakkıyla yapıyor. Bu memlekette hasan köylü gibi cengaverler nadirendir...
Misafir - hakan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398