Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam771
Toplam Ziyaret1686204

Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Berat Kandili sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan  bu gece idrak edeceğimiz Berat Kandilinin  “Âlemlerin sahibi Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketinin sağanak sağnak yağdığı bu geceye erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Gürkan, Berat’ın borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan kurtulma, günahlardan arınma, Allah’ın affına ve rahmetine kavuşma, Allah katında berat etmek ve temize çıkmak olduğunu söyledi.

 Gürkan, mesajında şunları kaydetti;

“Berat; kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla`ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Yüce Mevla bu gecede ilahi rahmetini bol indirmekte, rızık ve şifa kapılarını sonuna kadar açarak, bizleri sonsuz ikramlarına davet etmektedir. Bir kez daha Ramazan ayının müjdecisi, Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mukaddes gecelerimizden biri olan Berat Kandili’nin manevi iklimi içerisinde karşılıklı sevgi ve hoşgörüyü hâkim kılarak birbirimizi kucaklamalı, bu gecede birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV), bu gecede Cenab-ı Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, yapılan duaları kabul edeceğini müjdelemiştir.

Rahmet kapılarının ardına kadar açık olduğu mübarek Regaip Kandili kendimizi bir kez daha değerlendirerek manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemiz, yanlış ve kusurlardan dönmemiz, kardeşlik ve beraberlikleri güçlendirmemiz, yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmamamız Yüce Yaratan'la olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz için büyük bir fırsattır.

Mübarek Berat Kandilinin hayırlara vesile olmasını, yaptığımız tüm dua ve ibadetlerin kabul olmasını ve Cenabı Allah'ın inayetine ve affına mazhar olmamız dileğiyle, Ülkemizin ve Tüm İslam Âleminin Berat Kandili kutlar saygılar sunarım.”



627 kez okundu

Yorumlar

MHP tekrar kazanır hayırlı olsun     13/06/2014 09:02

arkadaşlar artık bu listeden sonra da şu açık açık belli molmuştur ki MHP bundan sonraki dönemi de şimdiden garantilemiştir.şimdiden hayırlı olsun tebrik ederiz.
Misafir - analizin analizi

     12/06/2014 18:07

Ramazan aydın olmayacakta vekile ve başkasına yalanı doru gibi kim anlatacak saten ramazan aydın lar gibisi olmasaydı mhp nasıl secim kazanacaktı MHP liler ramazan aydına teşekkür ediyorlar bunu da biliyor musunuz..Karaisalı da teşkılatı buduruma kim getirdi kiriklı lar getirdi vekilde bunu çok iyi biliyor... artik bu işler bitmiştir vebalini bu duruma getirenler düşünsün...
Misafir - akpertili

ilçe merkez'den'e cevap     12/06/2014 15:28

muhakkak iletmiştir.kırıklı gibi büyük bir köyden 250 fark yersen ve halen kendini yönetime yazdırmak için 50 takla atan ramazan aydın'a görev verdiler mi merak ediyorum.bende bunu soruyorum buradan.bendan daha güzel cevap olamaz
Misafir - analizci

     12/06/2014 10:43

Sayın vekilim bizlerde sizlerin kandilinizi kutlarız.Peki AKP nin belediye seçim yenilgisinin sebeplerini başbakanımıza anlattınız mı?
Misafir - ilçe merkezden

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231