Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1190
Toplam Ziyaret1687699

ADANA'DA BİR KİŞİ, OTOMOBİLİ İÇİNDE POMPALI TÜFEKLE BOYNUNA ATEŞ EDİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU ÖLEN ŞAHSIN AĞABEYİ GÖKHAN E. İNTİKAM YEMİNİ EDEREK ANNESİNE "KARDEŞİMİN KANI YERDE KALMAYACAK" DEDİ



Adana'da bir kişi, otomobili içinde pompalı tüfekle boynuna ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi'nde Obalar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Obalar Caddesi'nden geçen bir kişi 01 CJR 48 plakalı otomobilin içinde bir kişinin hareketsiz yattığını görerek polise haber verdi. Polis kısa sürede olay yerine gelirken, otomobilin arka koltuğunda oturan kişinin pompalı tüfekle şahsın boynuna ateş ederek öldürdüğünü belirledi. Polis yaptığı araştırmada ölen şahsın 36 yaşında, evli ve 1 çocuk babası Özmen E. olduğunu belirledi. Yapılan araştırmada şahsın hırsızlık, uyuşturucu ticareti yapmak, bozuk gıda satmak gibi suçlardan 13 kaydı bulunduğu öğrenildi. Çalışmaların ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Şahsın eşi Ayşe, annesi Gülten E. ve kardeşleri ağıtlar yakıp gözyaşlarına boğuldu.

Özmen E.'nin ağabeyi Gökhan E., adli tıpa gelerek annesine, "Anne kardeşimin kanı yerde kalmayacak, cenazeden sonra onlar görecek" diye intikam yemini etti. Gökhan E. kardeşlerine de, "20 yıl cezaevinde yattınız biraz da kardeşiniz için yatarsınız, kardeşimizin kanı yerde kalmayacak yoksa ben sizi gebertirim" diye bağırdı.
Bu arada polis cinayetle ilgili araştırmayı derinleştirirken, otomobilin kiralık olduğunu belirleyerek aracı kiraya veren ve kiralayan 3 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.
Özmen E.'nin cenazesinin yarın adli tıptan alınarak toprağa verileceği belirlendi.

594 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406