Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam594
Toplam Ziyaret1668236

MEHMET KÜLAHLIOĞLU: “BU MİLLETİN BAYRAĞINI GÖNDERDEN İNDİRMENİN BİR BEDELİ VARDIR"




Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Külahlıoğlu, bu milletin bayrağını gönderden indirmenin bir bedeli olduğunu, daha önce Kuzey Kıbrıs’ta bu oyunu oynamak isteyenler şerefli Türk Ordusu tarafından gereken cevabı aldıkları ifade ederek, “Aynı duyarlılığın bugün de gösterilmesini, hainler direkte iken cevabının verilmesini istemekteyiz” dedi.

Külahlıoğlu yaptığı açıklamada, Türk Milletine karşı ilan edilmemiş bir gerilla savaşı sürdürüldüğünü belirterek, “Bu savaşa yanlış sebepler koyarak bir çözüm süreci yürütülüyor. Sürecin muhataplarından biri olarak nitelendirilen PKK, 1974 yılında Abdullah Öcalan tarafından Marksizm-Leninizm ideolojisi üzerine kurulmuş, Kürdistan olarak tanımlanan, Kürtlerin de yaşadığı, Türkiye’nin doğu ve güney doğusu, Irak’ın kuzeyi, Suriye’nin kuzey doğusu ve İran’ın kuzeybatısındaki bölgede, bağımsız sosyalist bir Kürt Devleti hedefleyen bir örgüttür. Diyarbakır 2’nci Hava Kuvvetleri Komutanlığında bulunan direkteki Türk Bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesi yanlış sebepler göstererek yürütülmeye çalışılan sürecin ne kadar hatalı olduğunun en acı ve vahamete düşürücü bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Kürtçe radyo, televizyon yayını yaptırılarak, Kürtçe eğitime müsaade edilerek kanlı terörün duracağı yönünde ki sözlerin ne kadar boş olduğunun ispatı olduğunu kaydeden Külahlıoğlu, “ABD de 120’den fazla çeşitli milletten oluşan bir devlettir. New York’un bir bölgesinde 10 milyon İtalyan yaşıyor. Resmi dili, kültür dili İngilizce’dir. Fransa’da 17 mahalli diyalekt konuşuluyor ama Fransa’nın resmi dili Fransızca’dır. Bu ülkelerde hiç kimse ayrı bir devlet kuralım dememektedir.

Biz Anadolu’da bin senedir beraber yoğrulmuşuz, et ile tırnak olmuşuz. Anadolu’muzun bir parçasını kopararak orada ayrı devlet kurmak daha sonra bizi birbirimizle kapıştırmak isteyenler Kürt Devleti kurma hedefinin de arkasında sırayla Ermenistan’ı kurmak, Kıbrıs’ı Enosis yapmak ve köhne Bizans’ı tekrar dirilterek Türkiye’yi ve Türkleri yok etmek yolunda oyunlarına devam etmektedirler. Bu oyunlara karşı Milli his ve heyecanımızla Milli Birliğimizi koruyacağız. İslamiyet’in kaynaştırıcı yüce ruhu, yüce imanıyla bütün milletimizi yoğurarak, birbiriyle kaynaştırarak vatan topraklarımızın bütünlüğünü, milletimizin birliğini sürdüreceğiz ve müsaade etmeyeceğiz” görüşlerine yer verdi.

“Devletin Silahlı Kuvvetleri, devletin polisi, devletin jandarması, devletin adliye teşkilatı, devletin bütün gücü bu fitne ateşini söndürmek için kullanılmalıdır” diyen TÜRKAV Adana Şube Başkanı Mehmet Külahlıoğlu, “Bizler Kamu Çalışanları Vakfı olarak bu konuda milletimizin hassasiyetinin göz önünde bulundurulmasını ve bayrağa uzanan ellerin kırılmasını istiyoruz. Milletimizi de sağduyulu davranmaya Milli Birlik ve bağımsızlığımıza göz dikenlere karşı dik duruş sergilemeye davet ediyoruz” dedi.

614 kez okundu

Yorumlar

GEÇMİŞİMİZ....     12/06/2014 14:16

GEÇMİŞTE.OSMANLIDA OYNANAN BİZANS OYUNU(TANZİMAT VB.)HALA OYNANIYOR.DUYRULUR....
Misafir - kenan

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339