Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam213
Toplam Ziyaret1686722

Seyfettin Yılmaz, Adana merkez Sarıçam ilçesinde selin verdiği zararları yerinde tespit etti ve sel mağduru olan vatandaşları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz beraberinde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mehmet Koca ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Sarıçam ilçesinde sel mağduriyeti yaşayan ilçe sakinlerini evlerinde tek tek ziyaret etti ve belediyeye ait iş makinelerinin çalışmalarının inceledi.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Adana’da geçen Cuma günü yağan yoğun yağış neticesinde Sarıçam ilçesi Şahintepe, Esentepe, Yeşiltepe ve Y.Sultan Selim mahallelerinde 400 civarındaki ev ile onlarca araç sel felaketinden olumsuz anlamda etkilenmişti.  Selin zarar verdiği evlerde yaşanan mal kayıpları hakkında bilgi alan ve vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarına cevap verecek yerel hizmetlerin denetimini yapan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “ Adana uzun yıllardır karşılaşmadığı oranda yüksek bir yağış almış ve bu yağış neticesinde oluşan sel, Sarıçam ilçemizde mal kayıplarına sebep olmuştur. Bu oranda yüksek ve hızlı yağışa engel olmak mümkün değildir ama zararlarının minimize etmeye çalışmak mümkündür.  Bu anlamda Büyükşehir ve Sarıçam belediyelerimiz, yağışın olduğu gün olağanüstü bir gayret göstermiş ve vatandaşlarımızın mal kayıplarının daha da büyümesini önlemişlerdir. Ayrıca Mersin Büyükşehir belediyemizde Sarıçam ilçemize iş makinesi takviyesi yaparak yardımcı olmuştur. Sarıçam Belediye Başkanımız  Bilal Uludağ ile İlçe Başkanımız  Mehmet Koca ve belediye meclis üyelerimiz ayrı ayrı yağışın etkili olduğu zamanlarda selin zarar verme ihtimali yüksek bölgelere giderek vatandaşlarla beraber çalışma yaparak örnek bir tutum sergilemişlerdir.

VATANDAŞA SICAK YEMEK

İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve İlçe Başkanı Mehmet Koca ile birlikte sel mağduriyeti yaşayan vatandaşları tek tek gezen Seyfettin Yılmaz, yerel idareler olarak mal kaybı yaşayan vatandaşların yaralarını sarmasına yardımcı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve  ilçe belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı çalışmalarından dolayı kutlayarak, “ Bu doğal afete karşı önlemler alarak zarar oranının düşürülmesi ve zarara uğrayan vatandaşlarıa yardımcı olunması Milliyetçi Belediyeceiliğin Adana’daki başarısının bir göstergesidir. Sarıçam belediyemizin çadırlar kurarak evlerine giremeyen ilçe sakinlerinin sıcak yemek ihtiyacının karşılaması, evlerin çamurdan temizlenmesi konusunda belediye elemanlarını seferber etmesi yaraların bir an önce sarılmasına yönelik takdire değer faaliyetlerdir. Ayrıca ASKİ Genel Müdürlüğünün ilçenin göbeğinden geçen Bucak deresinin ıslahı konusunda daha sel feleketi olmadan ilk iş olarak proje hazırlayarak ihale aşamasına getirmiş olması da sevindiricidir. Ben tüm sel mağduru vatandaşlara geçmiş olsun diyorum. Belediye başkanlarımız ve MHP Sarıçam ilçe teşkilatımızı da çalışmalarından dolayı kutluyorum” Dedi.

SEL MAĞDURU ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE ZİYARET

 

 Sarıçam ilçesinde selin vurduğu evlerden birtanesi de Güneydoğu şehidimiz Ferhat Dal’ın ailesinin eviydi. MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve İlçe Başkanı Mehmet Koca Şahintepe mahallesindeki evi ziyaret ederek şehit  Ferhat Dal’ın ablaları ve ailesiyle görüştü. MHP heyeti,  beyaz eşyalar dahil tüm ev eşyaları kullanılamaz hale gelen şehit ailesine tüm imkanlarıyla yardımcı olacaklarını ifade ederken duygulu anlar yaşandı. Şehidimizin ailesinin gösterilen ilgiden memnuniyeti ve  gurur dolu ifadeleri çarpıcıydı.



694 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406