Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam852
Toplam Ziyaret1686285

Akdeniz Televizyonu'nda canlı yayın konuğu olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar durum karşısında duyarsız kalmadı ve canlı yayını terk ederek ekiplerinin başına gitti.



Sabah başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Rögarların taşması ve su birikintisi nedeniyle birçok araç yolda mahsur kaldı. Yağışın meydana geldiği sabah saatlerinde ise Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Akdeniz Televizyonu'nda yayınlanan "Mert'çe Söyleşi" isimli programa konuk oluyordu. Yağışın başlaması ile birlikte program yetkilileri son dakika bilgisini iletmesi üzerine Başkan Karalar, tüm belediye faaliyetlerini durdurarak ekipleri ASKİ'ye yardım etmeleri için yönlendirdi.

 Yağışın devam etmesi vatandaşları mağdur etmeye devam ederken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar program yapımcısı Yüksel Mert'ten ve izleyicilerden özür dileyerek programdan ayrılmak istediğini söyledi. Vatandaşların yağmur nedeni ile mağdur durumda kaldığını belirten Karalar, kendisinin de ekiplerin başına gitmesi gerektiğini söyleyerek programdan ayrıldı.

 Programdan ayrıldıktan sonra belediye ekiplerinin başına giden Başkan Karalar, başta fen işleri olmak üzere tüm ekipleri Adana Büyükşehir Belediyesi kontrolünde çalışmalara dahil ettirdi.



744 kez okundu

Yorumlar

mest     07/06/2014 21:48

Yaaa vahit bey ikiyil oldu şu köşe yazinizi degiştirirmisin. yaaaaa
Misafir - Karaisali

Rant mı dönüyor ? Başbakana Yanlış olmasın     07/06/2014 15:51

Geçmişte hangi il özel idare personeli çalışmadan geze geze ücret alıyorduy sa Hangi servis şirketi sahibi hangi kamu da yetkili yi gezdirerek hangi vekile yaslanarak rant ve ihale alıyorduğu konuşuluyor.Bu yetkiyi gerçekten vekil mi veriyor ?
Misafir - Rte

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382