Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam196
Toplam Ziyaret1667838

Karaisalı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından 2013-2014 sezonunda el emeği göz nuruyla hazırlanan yılsonu sergisi açıldı.

Birbirinden güzel çalışmalarının sergilendiği yılsonu sergisinin açılış kurdelesi Kaymakam Mustafa Köleoğlu tarafından kesildi. Ayrıca sergide Rehabilitasyon öğrencileri tarafından yapılan ebru çalışmaları da teşhir edildi.

Kaymakam Köleoğlu ve beraberindekiler el emeği göz nuru el işlemeleri sergisini gezerek kurs öğreticisi ve kursiyerlerden yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sergideki el işlerinin çoğunluğu Karaisalı ilçesine özgü işlemelerle yapıldığı ifade edildi. Kaymakam Köleoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik ederek, bu tür kursların sayısının artması gerektiğini, Karaisalı halkından talep ve katılım geldiği müddetçe de Halk Eğitim Merkezi olarak bu kursların sayısının arttırılması hususunda her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Sergi açılışına Janadarma Bölük Komutanı Üsteğmen Muhammet Mert, Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse, Halk Eğitim Müdürü İmdat Karadeniz, daire amirleri, kamu çalışanları, kursiyerler ve ilçe halkı katıldı.



692 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436