Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret1688161

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SAKARYA’YA TAYİNİ ÇIKAN ADANA VALİSİ HÜSEYİN AVNİ COŞ ONURUNA YEMEK VERDİ. SON DERECE SAMİMİ BİR ORTAMDA GEÇEN YEMEKTE, GÖNÜLLERİN ADANA İÇİN ATMAYA DEVAM EDECEĞİ MASAJI VERİLDİ



Adana Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği görevine atanan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş onuruna yemek verdi. Devlet kademesinden ve askeri erkandan, sivil toplum kuruluşlarından, iş ve medya dünyasından yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, vedaların kesin ayrılıklar ifade ettiğini fakat Hüseyin Avni Coş’u sadece uğurladıklarını ve Adana’yla bağının kesilmeyeceğine yürekten inandığını söyledi.

SAMİMİ BİR ORTAMDA BİRLİKTE ÇALIŞTIK

Hüseyin Sözlü, “Adana’yla görev yapan kamu yöneticisinin Adana’yla bağı kopmaz. Bu bağın kopmamasında, ilişkilerin sürmesinde bizim de katkımız olmalı. Valimiz Adana’dan güzel anılarla ayrılıyor. Toprakları bereketli Adana’yla ilgili eminim ki güzel hatıraları çoğunluktadır. Ben de Valimizle birlikte çalıştığım süre boyunca samimi bir ortamda bulundum” dedi.

Adana’ya ve Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı Vali Hüseyin Avni Coş’a derin teşekkürlerini sunduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, Yeni Büyükşehir Yasası’ndan kaynaklanan İl Özel İdaresi’yle Büyükşehir ilişkilerine yönelik düzenlemelerin, yeni Vali gelmeden tamamlanması konusunda Hüseyin Avni Coş’tan destek istedi.

KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ ADANALILAR’A AÇIK

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş da Adana’ya veda etmediğini ve plaka numarası 01 gibi gönlünde yer edeceğini söyledi. Adana’yı farklı kılan özelliklerin başında insanlarının şahsına münhasırlığı ve güzelliği olduğunu kaydeden Hüseyin Avni Coş, “En iyi hizmeti vermeye çalıştık. Adana için önümüzdeki süreçte birlik ve bareberlik üst seviyede olacak ve kentin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli organizasyonlar yapılacaktır. Yeni gelecek Vali’ye başarılar diliyorum. Kapımız ve gönlümüz Adanalılara her zaman açık kalacaktır. Bundan sonra Fahri Adanalıyım” diye konuştu.



616 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406