Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam434
Toplam Ziyaret1688173

Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) bu defa 'Karaisalı-Karapınar' mevkiini piknik için seçti. Karaisalı Belediyesi'nin yaptığı Karapınar parkındaki piknikte aile hekimi ve SAMEDER üyeleri buluştu



Her yıl farklı bir etkinlikle ve farklı bölgelerde üyelerini piknikte bir araya getiren Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) bu defa 'Karaisalı-Karapınar' mevkiini piknik için seçti.

Karaisalı Belediyesi'nin  geçen yıl Büyükşehir Belediyesi'ne yaptırttığı  Karapınar parkındaki piknikte aile hekimi ve SAMEDER üyeleri buluştu.

    SAMEDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Önem, bugüne kadar üyeleri için birbirinden güzel ve anlamlı konferans, seminer, gezi ve piknikler tertiplediklerini söyledi. Üyelerinin desteğiyle yurt içi ve yurt dışında pek çok sağlık taraması yaptıklarını anlatan Önem, "Sağlık camiasında tüm gün yoğun çalışan aile hekimlerinin biraz olsun aileleriyle güzel bir piknik geçirmelerini sağlamak istedik. Eşleri, çocukları ve akrabalarıyla ailecek huzurlu,mutlu ve eğlenceli bir piknikte buluşmalarını sağladık." dedi.

    Piknikte çeşitli yarışmalar yapılırken büyükler ve çocuklar mendil kapmaca, halat çekme, çuval yarışı yaptı. Özellikle büyüklerin yaptığı çuval yarışması çekişmeli ve heyecanlı geçti. Yarışmalarda birinci olanlara çeşitli hediyeler verildi.



2388 kez okundu

Yorumlar

ziya hocama     04/06/2014 09:19

vallahi bu karapınarda sahanda yumurtalı sucuk hiç fena olmaz.ziya hocam bundan sonraki toplantıyı karapınarda yapınız.herkesin eline sahanı ve yumurtayı ver herkes kendi ateşini yaksın yumurtasını sahanda pişirsin.
Misafir - karapınar aşıkları

Şaha gidelim     04/06/2014 09:08

Güzelim kazamız öncelikle duyarsız ve tepkisiz insanı ve sorumluluğunu yerine getirmeyip seyreden A dan Z ye kadar yönetici olduğunu sananlar sayesinde ölüm döşeğinde bitkisel hayatta ha öldü ha öldü beklentisiyle ötenaziye mahkum edilmişitr.İlçede yaşayan insanın nefes almasını sağlayacak üretim yapacak iş yerlerinin açılmasına acilen ihtiyaç vardır.Sayın ilçe başkanları , muhtarlar ve Karaisalı için faaliyet düzenleyen dernek ile Platformda bulunanlar bir proje yarışması düzenlemek ve Çukurova Kalkınma Ajansına başvurmak bu kadar zor mu.
Misafir - PirsultanAbdal

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406