Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam608
Toplam Ziyaret1668994

Yeşil Beyazlılar 1. Amatör Kümeye yükseldi.Karaisalıspor son maçını deplasmanda İmamoğluspor ile oynayacak

Bu yıl 2. Amatör Küme B-Grubunda hedefi 12'den vuran Karaisalıspor'da başarılı performansıyla Barış Genç ismi ön plana çıktı. Genç, "Gerçekten güzel bir sezondu başarıyı yakalamak apayrı bir hava kattı. Yakup ağabeyim ve Veysel hocam sayesinde emin adımlarla bir üst lige çıktık"dedi. Yeşil-Beyazlı ekibin etkili ismi Barış Genç. "Yakup Kuşçu gibi tecrübeli bir futbolcu ile aynı takımda olduğum için çok şanslıyım" diyor. Genç, "Herkes eline düşen görevini yaptı. Futbolcular saha içinde taraftarlar Saha dışında hak ettiğimiz bir sezon oldu. Başarılı bir sezonun sonuna geldik herkes çok mutlu. İnşallah bu basarı gelecek sezonda devam eder"diye konuştu.

Genç, "Hırs futbolun temelinde vardır.

Genç, "Kendime bunu aşılamaya çalışıyorum ve hayal ederek değil amacıma başarıyla ulaşarak profesyonel olmayı istiyorum. Bu bağlamda Yakup Kuşçu ağabeyimin ve antrenörüm Veysel Boran'ın büyük payı var"ifadesini kullandı.



792 kez okundu

Yorumlar

HERŞEYE KIZAN TAYYİP NEDEN SUSUYOR     01/06/2014 11:46

PKK'lıların ulaşıma kapattığı ve bir haftadır açılamayan Diyarbakır-Bingöl yolunun son hali görenleri hayrete düşürüyor. Dün, özel harekat timlerinin düzenlediği operasyonun ardından kapatılan hendekler bugün yeniden açıldı. PKK'lılar ayrıca bir köprüyü de yıkmaya çalıştı.
Misafir - The Akp

Övdüğü adam     30/05/2014 18:57

Haber iyi hoş güzelde bu övgüler düzdüğü kişi ilçenin mülki amirleri seçilmiş belediye başkanının önünde gol attığı için rakibine tokat atan kişi degilmi? şaşırdım doğrusu bir an. yayladaki turnuvada tokat yiyenler bile ceza alırken bu adam övülüyormu? neden böyle oluyor ben anlayamadım biri açıklasın meşhur komite başkanı bilir heralde nedenini!!!
Misafir - sporcumu?

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339