Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam1119
Toplam Ziyaret1687628

Final maçı sonunda 1.liği Şengül Lokantası, 2. liği Doğuşpen ve 3.lüğü Martı FC takımı aldı.

   

Geleneksel Karaisalı Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası bu yılda centilmence ve coşkulu bir şekilde tamamlandı. Karaisalı’da gençlerin birbirleriyle kaynaşması ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla düzenlenen halı saha turnuvası sonunda başarılı olan takımlara ödülleri verildi.

Kaymakamlığın düzenlediği turnuvanın final müsabakasını Karaisalı Kaymakamı Mustafa Köleoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Mert, Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Dr. Uğur ÜnaldıI, Dr. Necati AtlıI ve çok sayıda sporsever izledi. Maçlarda takımların sportmenlik çerçevesinde göstermiş oldukları mücadeleler izleyenlere heyecanlı anlar yaşatırken, oyuncuların sergiledikleri performanslar profesyonel futbol müsabakalarını aratmadı. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı müsabakalarda maç sonu centilmenlik gösterileri büyük takdir topladı.

Final maçı sonunda 1.liği Şengül Lokantası, 2. liği Doğuşpen ve 3.lüğü Martı FC takımı aldı.

Karaisalı Kaymakamı Mustafa KöleoğluU, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Jandarma Komutanı Muhammed Mert tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar verildi.

Halı Saha turnuvasıyla ilgili açıklama yapan Karaisalı Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, resmi kurumların, esnafların ve köylerin kaynaşması amacıyla gerçekleştirilen turnuvada takımların fair play çerçevesinde yapmış oldukları maçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Köleoğlu, ilçenin sosyal aktivitelerine katkı sağlayanlara ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.



921 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406