Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam390
Toplam Ziyaret1682377

KİMLERİ İŞTEN ÇIKARACAK? ALTIN KOZA VE İMAR A.Ş'DEKİ PLANLARI NEDİR? KİMLER EMEKLİYE SEVK EDİLECEK? YENİ BÜROKRATLARI NASIL ATADI? FERAT YÜKSEL'İN DURUMU NE OLACAK?


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akdeniz Televizyonu'nun canlı yayınına katılarak belediyeden ilk aşamada emeklisi gelmiş durumda olan 600 işçi ile 350 memuru emekliye sevk etmek yöntemi ile emekli edip 8 bin 500 olarak bilinen belediye personelini böylelikle azaltma yönüne gideceğini açıkladı.

Sözlü, belediyedeki tüm atamalardan kendisinin bilgisinin olduğunu ve kimlerle çalışmak istediğine kendisinin karar verir iken atanan kişilerin performanslarına dikkat edip deneyeceğini, memnun olmadıklarını da ileriki aşamada değiştirebileceğinin altını çizdi.

Gizli ve saklı bir iş yapmadığını belirten Sözlü, önümüzdeki dönemlerde bugün atanan kişilerin yarın yerlerinin kesin garanti olmadığını, başarılı olamayanların bu makamlarını kaybedeceklerini ifade edip 'Büyükşehir Belediyesi'nde başkan ve patronoj tartışması asla yaşanmaz. Seçilmiş bir belediye başkanı vardır. Geçmiş yıllar ile karıştırılmasın. Zihni Aldırmaz dönemi farklıydı' dedi.

Belediyede 60 tane danışmadığı basın danışmanın olduğunu ve bunları ayıtlayarak sayıyı azaltacağını söyleyen Hüseyin Sözlü, hiçbir gazeteciye de diyet borcu olmadığının altını çizip basına önemli mesajlar verdi.
Başkan Hüseyin Sözlü, Ferat Yüksel'in yeni dönemdeki lokomotif kadroda olmadığının da altını çizip 'Kendisi Ülkücü bir arkadaşımızdır. Seçimlerde beni desteklemiştir, kalbi bizimle beraberdir ama ana kodra içinde yer vermeyi düşünmüyorum. Adana Büyükşehir Belediyesi bu yükü kaldıramaz, yani eski dönemin yükünü taşıyamaz. Bunu kendisine de söyledim.' dedi.
Altın Koza'da 60, İmar'da ise 260 çalışanın olduğunu vurgulayan ve bu sayıların fazla olduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, buralarda da önümüzdeki günlerde sayıları aşağıya çekerek olması gereken ideal kadrolarla çalışacağını, her iki kurumdaki arkadaşların çalışarak kendilerini kanıtlamalarını da bekleyeceğini, genel kurullarını yaparak bu şirketlerdeki yöneticilerin de önümüzdeki dönemde değişeceğini ifade ett



617 kez okundu

Yorumlar

     30/05/2014 08:27

mrt_01 kardeşim ya sen uzaydasın ya da ben uzaydayım.çünkü ben 2 ay olduğu halde davetler laylaylomlar ve misafir davetleri haricinde ve çene çene çene den başka bir icraat göremedim.nerde bu hzmetler birtanesini say bende senden ben uzayda yaşıyorum görememişim deyip özür dileyim kardeşim.
Misafir - ilçe seçmeni

     29/05/2014 15:12

icraatta zaten ilçe seçmeni tahammül tahammül hazmet be kardeş
Misafir - mrt_01

     27/05/2014 12:22

cenw cene cene hep cene yeter artik icraatagecc be artik.
Misafir - ilce secmeni

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398