Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam12
Toplam Ziyaret1679131

Karaisalıspor, mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada kendi sahası ve seyircisinin önünde Yüreğir İdmanyurdu’nu 2-1’lık skorla devirdi

2.Amatör Küme B-Grubu’nda şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Karaisalıspor, mutlak galibiyet için çıktığı karşılaşmada kendi sahası ve seyircisinin önünde Yüreğir İdmanyurdu’nu 2-1’lık skorla devirdi.

 Karşılaşma sonunda Yeşil-Beyazlı ekibin yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcuları galibiyetin sevincini taraftarlarıyla bütünleşerek kutladı.

Antrenör Veysel Boran, Yüreğir İdmanyurdu önünde kazanmak adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve 90 dakika sonunda 2-1’lık skorla gülen taraf olduklarını söyledi.

Bu maçta ortaya konulan futbol ve galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğine dikkat çeken Antrenör Boran, “Başarılarından dolayı futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Her karşılaşmada olduğu gibi bu maçta da yanımızda olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antrenör Boran, ligde artık bir maçlarının kaldığını ve bu maçı kazanmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.



703 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404