Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret1684344

Vali Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinin kendine göre önemi, güzelliği ve değeri olduğunu ifade etti.

Sakarya Valiliği'ne atanan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana'nın en çok dostluklarını özleyeceğini söyledi.
Vali Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinin kendine göre önemi, güzelliği ve değeri olduğunu ifade etti. Görev adamı olduklarını aktaran Coş, "Nerede görev verilirse görevimizi orada vatandaşımıza hizmetin en iyisini verebilmek, kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilmek, kanun, nizam hakimiyetini sağlamak, verimliğini artırmak, hizmetin kalitesini yükseltmek, vatandaşımızın memnuniyetini artırmak için bütün arkadaşlarımızla ekip anlayışı içerisinde çalışacağız" dedi.

"Tek amacımız var vatandaşımızın devletten beklentilerini imkanlarımız ölçüsünde en iyi şekilde karşılayabilmek. Elimizdeki imkan ve kaynakları onları memnun edebilecek şekilde kullanmak" diyen Coş, şunları kaydetti:
"Bunun için gayret edeceğiz. 'Halka hizmet hakka hizmettir anlayışı' içerisinde olacağız ve vatandaşımızı mutlu etmek, onların istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışacağız. İnşallah orada Sakaryalı hemşehrilerimizle güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Eğitim sağlık, güvenlik, sosyal ve ekonomik hizmetler başta olmak üzere her alanda ilimizin kalkınması, insanımızın ihtiyaç duyduğu her türlü hususun karşılanması için yerel yönetimler, diğer kamu kuruluşları ve hükümetimizle işbirliği içerisinde çalışıp vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Vatandaşlar bizim velinimetimizdir. Başımızın tacı olan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için verimliliğe önem vereceğiz, kamu kaynaklarında yanlışlıklara, usulsüz kullanımlara, verimsizliklere izin verilmemesi için dikkatli olacağız. Çok değerli bir meslektaşımızdan da hizmet bayrağını devralacağız. Teslim aldığımız hizmet bayrağını yere düşürmeden daha da yükseltmek için tüm mesai arkadaşlarımızla, el birliği ve gönül beraberliği ile çalışacağız."

Coş, Adana'ya atanan Sakarya Valisi Mustafa Büyük'e de yeni görevinde başarılar diledi. Bir gazetecinin "Adana'da en çok neyi özleyeceksiniz?" sorusuna ise Coş, "Adana'da sizin gibi çok kıymetli dostlarımız var. En çok özlenen şeyler dostlardır. Biz Adana'da sessiz çoğunlukla özellikle barışık olmaya, devlete ulaşamayan, devlet kademelerine kolay gelemeyen insanlara ulaşmaya, onların sesi olmaya, onların ihtiyaçların karşılamaya öncelik verdik. Bundan dolayı tamamen gönül bağına dayanan çok samimi dostluklarımız oldu. Bu kardeşlerimizin duasını, desteğini her zaman yanımızda hissettik. Biz onları özleyeceğiz. Kubbede bir hoş seda bırakmak, dostlarımızla görüşebilmek en büyük dileğimiz. Adana'nın yeri bizim için özeldir. Adana'nın yiğit, sıcak kanlı insanlarının dostluklarını özleyeceğim" yanıtını verdi.

563 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351