Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam260
Toplam Ziyaret1681345

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın "alnından öptüğü insan", Saadet Partisi Onursal Genel Başkanı M. Recai Kutan, Saadet Partisi 5. Olağan Kongresinde “tek liste” ile gidilmesi için bugün bir girişimde bulundu.

"TEK LİSTE" TEKLİFİNE FATİH ERBAKAN’DAN “EVET” 

Saadet Partisi’ne yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Recai Kutan önce Akar Otel’e Fatih Erbakan, Ümit Çebi ve Suat Pamukçu’yu davet etti.

Siyasetin gülen yüzü olarak anılan Recai Kutan’ın “Gelin her iki Aday’da istifa etsin, farklı bir ismin Genel Başkan Adaylığı’nda tek liste ile seçime gidelim ve birlik beraberlik görüntüsü verelim” teklifine Dr. Fatih Erbakan olumlu yanıt verdi. (Fatih Erbakan bu teklifi daha evvel de Genel Merkez yöneticilerine yaptığını ve kabul görmediğini “Teke Tek” programında da anlatmıştı.)

ASİLTÜRK VE KAMALAK UZLAŞMAYA “HAYIR” DEDİ


Saadet Partisi Genel Başkan Adayı Dr. Fatih Erbakan’dan “Tek Liste” teklifine olumlu cevap alan 86 yaşındaki Recai Kutan, daha sonra Parti Genel Merkezi’nin yolunu tuttu.

YİK Üyesi Oğuzhan Asiltürk, Genel Başkan Adayı Mustafa Kamalak ve aralarında Şevket Kazan ile Yasin Hatipoğlu’nun bulunduğu heyetle bir araya gelen Recai Kutan, Fatih Erbakan’a ilettiği ve olumlu cevap aldığı teklifi bu sefer Mustafa Kamalak ve Oğuzhan Asiltürk’e iletti. 

Milli Görüşün “Ağabeyi” konumundaki Recai Kutan’ın teklifi Oğuzhan Asiltürk ve Mustafa Kamalak tarafından: “Biz kararımızı verdik, kesinlikle öyle bir şey yapmayız” diye cevap buldu.

RECAİ KUTAN’DA FATİH ERBAKAN’I DESTEKLEYECEK


Merhum Erbakan’dan sonra Genel Merkezle arası her zaman iyi olan ve ılımlı söylemleriyle dikkat çeken Recai Kutan’ın Genel Merkez’in uzlaşıdan uzak tavrı sonrası Dr. Fatih Erbakan'ı deslekleme kararı aldığı ifade edildi. Recai Kutan’ın bu tavrı Genel Merkez’e karşı verilmiş ilk kararı.

680 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398