Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam578
Toplam Ziyaret1668220

Milletvekili Gürkan; ”En önemli görevimiz çocuklarımıza mutlu bir gelecek hazırlamaktır”

 AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek istiklal meşalesinin yakıldığı tarihi bir gün olduğunu söyleyerek, "Bugün, milletin istiklali için çıkılan yolda,  yine milletin azim ve kararlılığı ile atılan en önemli adımdır” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınlayan Gürkan, En önemli görevlerini çocuklara  parlak ve mutlu bir gelecek hazırlamak olduğunu belitti. Gürkan, mesajında şunları kaydetti:

“Küçükten büyüğe hepimizin büyük coşkuyla kutladığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94'üncü yılını idrak edeceğimiz bugün, milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcıdır. TBMM milletimizin kaderini belirlemek, Aziz Vatanın kurtulmasını sağlamak ve vatan için çarpan yüreklerin sesi olmak için bundan tam 94 yıl önce dualar eşliğinde açıldı. Cumhuriyetimizin kurucusu ve Yüce Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli mücadelenin çetin şartlarında dahi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin demokratik bir zemin olarak muhafazasına büyük önem göstermiş, Meclisin üstünlüğünü temel prensip olarak benimsemiştir.

Türk milleti, istiklal mücadelesinde topyekun hareket ederek, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle imkansızı başarmıştır. Türk milletinin büyük ve şanlı mücadelesinde, TBMM bu mücadelenin kalbi olarak çok önemli görevler üstlenmiştir. Büyük askeri zaferleri kazanan, cumhuriyeti ilan eden ve onu demokrasiyle taçlandıran TBMM, gerçekleştirdiği reformlar ve aldığı tarihi kararlarla milletimizin makus talihini değiştirmiş, Türkiye'nin aydınlık yarınlarını şekillendirmiştir.”

23 Nisan'ın aynı zamanda dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çeken Gürkan, "Dünyada 23 Nisan'dan başka çocuklara armağan edilen hiçbir bayram yoktur. Bu bayramı çocuklara armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ne denli ileri görüşlü olduğunu ve büyük devlet adamlığını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının şu anda Dünya ülkeleri arasındaki misyonu ve bu bayrama verilen önem ile bir kez daha görmekteyiz.

Devletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine yükselme hedefimizin mimarı olacak, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımız, en büyük zenginliğimiz ve umudumuzdur. Çocuklarımız, aynı zamanda dinamizm ve değişim potansiyelimizdir. En önemli görevimiz onlara parlak ve mutlu bir gelecek hazırlamaktır. Büyük önder Atatürk`ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde, barış, dostluk ve kardeşliğin tüm yurtta egemen olması dileğiyle, başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor saygılar sunuyorum." 



589 kez okundu

Yorumlar

faturayı kim ödeyecek?     22/04/2014 13:50

sayın milletvekilim ilçe seçim yenilgisinin faturasını kim ödeyecek birileri mi?yoksa oy vermeyen vatandaş mı ödeyecek?
Misafir - ilçe seçmeni

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339