Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam235
Toplam Ziyaret1667877

HÜSEYİN SÖZLÜ, “GÜNÜMÜZÜN ÇOCUKLARI İLERİDE TÜRKEYİ’NİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAKTIR. BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK BU NEDENLE 23 NİSAN’I ÇOCUKLARA HEDİYE ETMİŞTİR”.

.. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çocuklarımızın Türkiye’nin geleceği olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın iyi yetişmesi ve vatan sevgisi ile dolu olması ülkemizin yarınlarının daha aydınlık olmasını sağlayacaktır” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Hüseyin Sözlü, “23 Nisan milletimiz için çok önemli bir tarihtir. Türkiye Büyük Millet Meclisi 94 yıl önce bugün açıldı. Yüce Meclis başlatılan özgürlük mücadelesinin en önemli kurumu olarak, birlik beraberlik içinde Türk Milleti’nin bağımsızlığını kazanmasına önderlik etti. Bağımsızlığın kazanılmasının ardından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı bayram olarak çocuklara hediye etti. Bugün tüm dünya çocuklarının bayramı haline gelen 23 Nisan, aynı zamanda Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara verdiği önemin göstergesidir” dedi. Yarının büyükleri, geleceğimizin teminatı olan çocukların Atatürk ilkelerinden aldığı güçle Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yukarılara taşıyacağını söyleyen Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Bu önemli bayramın 94. yıldönümünde ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacak çocuklarımızın, sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmesini sağlamak en büyük hedefimizdir. Vatan sevgisi aşılanmış çocuklarımızın; özgür düşünceye sahip, araştıran ve sorgulayan gençler haline gelmesi, ülkemizin geleceği ile ilgili herhangi bir kaygı duymamızın önüne geçecektir. Milletimizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan çocuklarımız bizim gözbebeğimizdir. Büyük Önder Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu bayramın anlamı büyüktür.
Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 23 Nisan 1920’de kurulan Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kahraman üyelerini, milli mücadele şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklarımıza kutlu olmasını diliyorum."

456 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436