Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam1036
Toplam Ziyaret1686469

“Son sözü her zaman doğruluk söylemiştir. Son imzayı dürüstlük ve insanlık atmıştır. Sayfaları kapkara olanlar ise havasını almıştır”



MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Twıtter hesabından Hükümete yönelik kullandığı sözleri ile dikkat çekti. Yılmaz,“Şimdilik çalının etrafından dolaşılması doğruysa da, yakında fildişi kulelerde oturanların vezir olmak yerine rezil olacaklarını göreceğiz” dedi.

İşte Yılmaz 'ın sözleri:

“Gün batışından biraz sonra muhtaç olacağı lambaları parçalayanlar, ışıksız kalmaya, karanlıkta patinaj yapmaya mecburdur.

Bilelim ki; çirkinlik yüzde değil, niyettedir. Kabalık ve bayağılık dilde değil, maksatta gizlidir

Bitmez, tükenmez aldatış ve aldanış serüvenin failleri küfür ettikçe, hakarete bel bağladıkça toplumsal yapıya kötü örnek oluyorlar.

Bunlar defolu olduklarını unutmuşlar, önüne gelene defol diyerek dağınık ve dağlanmış vicdanlarından kaçma telaşına kapılmışlardır. Üslup kişinin aynasıdır, kötü söz sahibine aittir, yalan, iftira ve dolan şeytana hastır.

Son sözü her zaman doğruluk söylemiştir. Son imzayı dürüstlük ve insanlık atmıştır. Sayfaları kapkara olanlar ise havasını almıştır.

İyiliğin okulu olmadığı gibi nezaketin de satıldığı veya takas edildiği pazar yoktur.

Sipariş vicdanlılar, narkozlu beyinler, uyuşmuş kalpliler empati kurma konusunda zafiyet gösterdikçe insanımız hüsrana uğruyor

Dil konuşur, söz bağlar, göz şahit olur, beyin hıfzeder.

Taşımayla kuyu suyu dolmaz, kovayla deniz suyu eksilmez, ısmarlamayla erdemli olunmaz, lafla adamlık mertebesine çıkılmaz.

Savaş nizamında yürüyen suçlular huzurumuzun surlarına karşı kin yağdırıyor, her gün umutlarımızdan, hayallerimizden koparıyor.



722 kez okundu

Yorumlar

TESPİT     22/04/2014 12:39

MECLİS ÜYELERİNİ KİM BELİRLEDİ DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM.............
Misafir - DELİKANLI

Sorun meclis üyelerinde Hoca da değil.     22/04/2014 09:12

Sayn doktor kardeşim sana kesinlikle katılmıyoruz.Yusuf İYİ ilçe çin en iyi adaydı.ONun yerinde kim olursa olsun onun aldığı oyun yarısı kadar dahi alamazdı.Yusuf Beyin tek hatası meclis üyeleri yeterince çalışmadılar.Çalışanlar ise bana verin gerisi önemli değil dedler.Köylerde içilen çayların parasını ödemediler Yusuf Hoca cebinden ödedi.Birde başkan adayı olamayanlar duman olup yok oldular partilerine sahip çıkmadılar MHP ye açık açık yada el altından destek oldular.BU ilçede herkese laf söyletiriz lakin Yusuf Hocamıza laf söyletmeyiz.SÖyleyeceksen git meclis üyesi adaylarına söyle.
Misafir - halkın tercümanı adına

MERCEK     21/04/2014 21:50

BAŞTAN SONA YUSUF İYİ YANLIŞ BİR TERCİHTİ. GEÇMİŞİ İRDELENDİĞİNDE İLMÜDÜRLÜĞÜNDE YAPTIĞI İÇRAATLAR, KENDİ KÖYÜNDE BİLE İTİBAR EDİLMEYEN BİR KİMLİKTİ, YANLIŞ KİŞİ İLE YOLA ÇIKILDI. AMA BUNU KİMLER TESPİT ETTİ. ŞİMDİ FATURASI KİMLERE KESİLECEK VE KİMLER SİYASİ ARENADAN YOK OLACAK HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ. BU BAŞARISIZLIKTA ZERRE KADAR PAYI OLAN VE ARDAMARI OLAN KENARA ÇEKİLİRLER VE BU BAYRAĞI DAHA YUKARILARA KİMLER ÇIKARTABİLİRSE ONLARIN DA ÖNÜ AÇILMALIDIR.
Misafir - DOKTOR

UNAL ISTIFA VEKILI YIPRATTIGIN YETER     20/04/2014 22:24

BASBAKAN VE VEKIL yaniltiliyor . Karaisali Ak Parti yogun bakimda . FACABOOK ve TIWITTER siyaseti ile calisiliyor gibi goruluyorlar . Teskilatin derinligi ve sayginligi kalmadi Vekilin haberi yokken gereksiz kirma dokme partiden sogutma uzaklastirma yapmaktan baska bir icraat yok deniyor . Vekilimize zarar veriliuor deniliyor . Uzuluyoruz ...
Misafir - OKTAY RIFAT

HACI FRANTUZDAN SORULAR     20/04/2014 22:29

YUSUF hoca KARAISALI AK PARTI nin tek sahibi mi ? diye halk arasinda konusuluyor . MUDURLUK BASKANLIK SIMDIDE KENDINE BIR KURUMDA YER MI ARIYOR ? DENIYOR Kendi koyunde hukmu olmiyan insanlar ile vekili markaja alip yanlis yonlendiriyorlar deniliyor , dogrumu ? Bu ekip le gidilirse % 20 daha gerilenir tespiti yapiliyor . Yerelde alinan oy miktari Basbakanimizin ve vekilimizin adi ile alindi Yusuf bey ve ilce teskilati oy kaybettirdi deniyor dogrumu tum bunlar ?
Misafir - FATOS YILMAZ

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382