Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam893
Toplam Ziyaret1686326

Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi üzerindeki dernek binasındaki kongrenin başlama saati 16.00

2012 Nisan ayında yapılan konrde Sadi Çetin, Ziya Polat, Rifat Yılmaz, Ayhan Işık, Sabahattin Demirci, Fikret Güven, Uğur Ünaldı, İlyas Küçüktapana, Cemal Demirdağ, Orhan Canatar, Burhan Coşkun, C.Tayyar Özen, İsrafil Avcu, Hüseyin Kuşdemir ve Vahit Şahin yönetim kurulu asil üyeliğe seçilmişlerdi.

     Yedek Yönetim Kurulu ise M.Kazım Kestek, Can Demirbaş, Ayhan Gül, Mehmet  Adil Gültekin, Abdullah Dinçer, Yıldıray Delibaş, Veysel Yörük, Ali Deveci, Şuayip Kuşuçar, Mahmut Kestek, Mehmet Hayta, Mehmet Yüksek, Arif Çulha, Osman Arıcı ve Osman Yılmaz’dan oluşmuştu.

    Denetim Kurulu asil üyeliklerine Mustafa Büyükdoğan, Mustafa Gözüküçük ve Yunus Topçu, yedek üyeliğe de Mustafa Coşkun, Tarık Yalçın ve H.Osman Karaköse seçilmişlerdi.

  Dernek Yönetim Kurulundan Ziya Polat ve Vahit Şahin yeniden aday olmayacaklarını açıklamışlardı.



1124 kez okundu

Yorumlar

UNAL KARANLIK MI ISTIFA     19/04/2014 10:37

MERSIN IL AK PARTI ISTIFA İstifasını AKP Genel Merkezine sunan Şeker, yerel seçimlerde başarısız olduklarını ifade ederek partinin önünü açmak için böyle bir karar aldığını söyledi. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim öncesi partinin güçlenmesi adına istifa ettiğini vurgulayan Şeker, “İstifa dilekçemi genel merkeze gönderdim. 10 arkadaşımız daha istifalarını verecek. Önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyerek, açıklama yapacağız” diye konuştu.
Misafir - UNAL KASIK

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382